| Florin11996 a întrebat:

Am si eu o mica problema, nu stiu sa sarut (sunt baiat) nu prea stiu ce sa fac cu limba, daca vrea cineva sa imi spuna si mie ce trebuie sa fac cu limba cu buzele cand sarut as fi recunoscator.

10 răspunsuri:
| DanielaTfpt a răspuns:

Asta vei descoperii singur pe parcurs, bafta :*.

| Dariusuu a răspuns:

Sărutul nu are o definiție sau ceva regulii.

Când vei săruta vei înțelege asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Nimeni nu s-a născut învăţat, totul vine de la sine, nu te preocupa, lasă-te dus de val.
Te pup!

| Cocîrlăndosu a răspuns:

Bă, limba ţine-ţi-o cu dinţii să n-o scapi în gura gagicii. Buzele rânjeşte-le în sus şi în jos să fii mai sexy. Şi şterge-ţi mucii!

| Jackul336 a răspuns:

Invata sa improvizezi in sensul demn al cuvantului chiar intro joaca propune -i asa

daca castiga o saruti pe abdomen sau pe gat daca castigi tu sa te sarute ea pe gura tu sa nu faci nimica

daca intreaba de ce nu participi si tu ai motivul sa-i spui ca in regula jocului ea trebuie sa depuna efortul

asa, fara sa si dea seama inveti de la ea in ideea ca stie

daca nu stie nici ea, atunci sunteti pe aceeasi lungime de unda si nu ai de ce sa te simti aiurea

| MaDeclarFan a răspuns:

Bun,vad ca nima nu ti-a raspuns ce vroiai tu.Deci...Va apropiati buzele si incepi sa faci cercuri cu limba ei, sau orice miscari, ca si cum limbile voastre ar dansa.Neaparat,faci ceva si cu mainile: o mangai pe spate, pe gat, pe fata...stii tu. Uite aici putina inspiratie

http://youtu.be/zymtJKEX5h0

Bafta si spor!

| Jackul336 a răspuns (pentru MaDeclarFan):

Bun asa, tu i ai dat indicatiile tehnice aferente eu i-am dat contextul in care sa aplice in asa fel incat sa nu se simta penibil

| Crisstttina a răspuns:

Totul o sa vina de la sine happy.
Nu incerca sa te iei dupa sfaturi.
O sa vezi ca in momentu ala o sa le uiti pe toate.
Succes!

| zeulzamolxe666 a răspuns:

Nu trebuie sa faci nimic, o sa inveti pe la vreo 60 ani cand din instinct incep sa se miste singure, o sa zambesti si o sa dai din cap fara sa te inteleaga nimeni.nici macar tu...

| MaDeclarFan a răspuns (pentru zeulzamolxe666):

rolling on the floor cat imi place imaginatia ta