Urata situatie. Vorbeste cu el, explica-i ca nu e normal, bine. Si pe faceti si un pacat mare.Acesta este pacatul desfranului.Este un lucru omenesc sa faci doar dupa ca va insurati.La cate cazuri de genul acesta am auzit...Sa ii zici NU. Ori accepta asta, ori sa va despartiti si sa isi gaseasca o femeie toanta, care sa accepte din prima.Alegerea ta. Sper ca primesc FUNDA!
Adica dupa 4 ani, ala in loc sa se duca sa f**a si el ceva se cearta cu tine ca sa faceti sex, in loc sa-ti respecte dorinta? lol
Patetic...
BAAAAA sa'mi bp ce ma bucur ca sunt ateu...U SELFISH BIATCH! LET HIM FUK YOU OR HE IS GOING TO RAPE YOU ...TRUST ME! thats how it works!
Si daca in noaptea nuntii ajungi sa o faci si iti dai seama ca nu prea esti compatibila cu el la pat? nu stiu cum ati reusit sa nu o faceti dupa 4 ani de relatie, desi ar fi fost cazul dar e viata ta si faci cum vrei, oricum te respect pentru asta[in zilele de azi nu mai prea intalnesti astfel de cazuri]si ar trebui sa fi mandra ca prietenul tau a avut rabdare atata timp[altu sincer te ar fi lasat balta sau te ar insela ]dar trebuie sa te gandesti ca cu cat inaintezi in varsta, dezvirginarea e mai,, complicata,,
Te-a aşteptat 4 ani! Realizezi cât de greu e să ai răbdare, să te abţii, să aştepţi?
Dat fiind faptul că te-a aşteptat şi încă o face, e clar că ţine la tine foarte mult!
Nu e tot sex cel de acum, cu cel din noaptea nunţii?
Gândeşte-te! Merită să faci acest pas cu el.Nu-l mai chinui încă 4 ani pentru că nu are rost.
Atâta timp cât vreţi să întemeiaţi o familie peste câţiva ani, e o relaţie solidă, iar sfatul meu este să faci dragoste cu el cât de curând! Şi cum a spus si LostInBubble, trebuie să te gândeşti şi la el.
Trebuie sa fac pe mine de ras ai 20 de ani, ai si cu cine sa-o faci si tot nu o faci? vrei sa te pastrezi pentru noaptea nuntii? eu zic ca ai o gandire prea inapoiata. Eu zic sa te duci la el si sa ii dati drumu la treaba.
1. Daca crezi ca o sa te astepte esti foarte naiva, ori o sa o faca cu tine ori o sa te insele.
2. In ce secol traim? 19? 18? saracul baiat
Esti un caz pe cale de disparitie in lumea asta moderna in care traim. respect pentru credinta ta, dar din perspectiva mea singurul lucru pe care il castigi este increderea in el ca te iubeste cu adevarat daca se abtine inca 4 ani. Oricum intelege-l si pe el ca e greu tare, si ai grija sa nu te insele ca in 4 ani se pot schimba multe.
El ar trebui sa iti respecte dorinta... Dar gandeste-te si tu la saracul baiat! Daca ar fi fost altul in locul lui te-ar fi lasat! Si chestia asta cu noaptea nuunti e o mare prostie! Parerea mea e ca daca vrei ca relatia voastra sa dureze sa incercati si sexul nu ai nimic de pierdut ai 20 de ani altele isi incep viata sexuala de la 14-16 anii deci nu stiu de ce te feresti :*!
Stai tu calma ca numai rezista tipul mult.Ori o faci cu el ori te lasa cu buza umflata.4 ani e foarte mult timp si eu unul nu as fi asteptat atata doar pentru ceva ce pot gasi la alta fata foarte usor.Ia numai fi comunista si egoista si da-i baiatului rasplata bine meritata
Odata ce tea asteptat 4 ani e clar ca te iubeste si ca e nebun dupa tine insa daca o sa ajungi cu el in pat in noaptea nuntii si nu o sa fiti compatibii sexul intro casnicie sau in general intro relatie conteaza circa85%,ce o sa faceti atunci? eu am o relatie de 3 ani aveam si am asteptat ca sa fac18 ca sa-mi incep viata sexula da nici chiar pina la noaptea nuntii...
Fa-i macar un sex oral, sau alte jocuri. altfel o sa ajunga sa te paraseasca sau sa te insele.
Wow! Te admir foarte mult!
Si eu sunt cam in aceeasi situatie ca si a ta, doar ca sunt ceva mai mica.
Mereu imi fac griji ca as putea sa il pierd, dar nu vreau sa cedez. Nu pot!
Ai mare grija de baiatul asta, pentru ca te iubeste foarte mult.
Banuiesc ca vrei sa te pastrezi virgina pana in noaptea nuntii din motive religioase. Ei bine, eu cred ca Dumnezeu o sa te ierte (in cazul in care decizi sa se intample ceva mai repede) daca in cele din urma baiatul va deveni sotul tau. Ia in calcul si posibilitatea asta. Nu uita ca intr-o relatie ambii parteneri trebuie sa lase de la ei. Cred ca el a asteptat mult timp si o sa mai astepte, dar nu il "chinui" chiar pana in noaptea nuntii.
Sunt foarte curioasa sa aflu ceva. El cati ani are? E virgin? Scuze daca sunt cam indiscreta.
Sper sa iei decizia corecta si sa nu regreti niciodata!
Zâmbești și tu, când vezi ce răspunsuri se premiază câteodată?
Cele care până la 35 nici nu se gândesc la măritiș, să rămână oare virgine până la 35? Splendidă perspectivă...
Ceea ce nu înțeleg bigoții și conservatorii din ziua de astăzi e că restricția asta de la poftele carnale, până la măritiș, e de pe vremea când fetele se măritau la 14-15 ani, deci era și normal că puteau aștepta fără probleme până atunci.
O chestie mai retardata decat pastratul pana in noaptea nuntii nu exista. Decat daca vorbim despre nunta la 14- 16 ani. Tu vei fi acrita de niste reguli stupide si el va fi un frustrat si jumatate. Daca tot nu faci sex, mai bine te retragi la manastire. In locul lui, CLAR nu te-as astepta.
Și uite așa ne ducem dracului, cu mai multe ființe ca respectiva useriță, populația planetei va scădea dramatic...
Cu asemenea "principii', crede-ma ca e mai bine daca scade. E mai sanatos sa nu puieze. O prietena a avut pe post de iubit un prost (de care s-a folosit vreo 6 ani - faculta + master) cu care nu a facut sex. Dupa ce si-a terminat studiile si tipul a cerut-o, ea s-a cuplat cu unu' care o excita. Si au facut sex dupa o luna de relatie. Tare. nu?
Mutubal întreabă: