Urata situatie. Vorbeste cu el, explica-i ca nu e normal, bine. Si pe faceti si un pacat mare.Acesta este pacatul desfranului.Este un lucru omenesc sa faci doar dupa ca va insurati.La cate cazuri de genul acesta am auzit...Sa ii zici NU. Ori accepta asta, ori sa va despartiti si sa isi gaseasca o femeie toanta, care sa accepte din prima.Alegerea ta. Sper ca primesc FUNDA!
Nu esti sanatoasa, egoista mai esti de gandesti numai la tine, auzi, in noaptea nuntii esti de moda cu bunica am impresia. Si @Roberta 74 nici tu nu esti cu toata tigla pe casa. Suntem in secolul 21 da' tu cred ca esti in 15-16, Ai o gandire prea inapoiata. Deci tu vrei ca saracu om sa te astepte in total 8 ani... sincer nu cred ca esti cu totii boii acasa... ma mira faptul ca te asteptat aia 4 ani.
Esti bravo ca ai putut sa -l refuzi pina acum si ca ai fost in stare sa-i demonstrezi ca ai dreptate! Dar gindeste-te un pic la el! el e baiat si organismul lui cere relatii sexuale!
Dar daca in seara nuntii ( dupa nunta ) dupa prima relatie se va afla ca nu va potriviti in pat? atunci ce va fi?
parerea mea este ca cu toate ca tu vreai sa nu aveti nimic pina la nunta, ar trebui sa-ti pasesti aceasta dorinta (sa-i zicem asa). Va iubiti si sunteti impreuna si sa dea domnul asa mai departe! Nu ai nimic de pierdut daca faci pasul acesta, mai ales ca vreti sa fiti impreuna! Tot el va fi primul ..sau acum, sau mai tirziu! Nu uita ca din cauza nepotrivirii pe plan sexual multe familii se distrug! dar oricul ...aceasta e parerea mea, alegerea ramiine dupa tine! bafta!
Tipu asta prietenul cred ca are penisul cat un butoi de umflat ehe a rezistat prea mult cred ca este neam cu CHUCK NORRIS
Nick-ul de aici NU e nume. E un cuvant scris de MINE, nu de altcineva, nu de Dumnezeu -Tatal. Eu am ales un cuvant care sa intrige, sa suscite interes. Te poti lega doar de nick-ul ales de mine. Nu are nicio legatura cu cine sunt eu, nu are nicio legatura cu ce fac eu. Sunt genul de om care nu-si pune ca nick-name "frumoasa" sau "desteapta" sau "studenta". Pentru ca aici e timpul meu liber si nu sunt obligata sa ma caracterizez in vreun fel. Probabil lumea mai nou nu intelege sarcasmul si cinismul, dar asta nu e vina mea. Cititi mai mult, invatati ce e ala "simtul umorului" si abia apoi postati pe site-uri. Nicio opinie de-a mea de aici nu a fost scrisa cu rautate. Vreau doar sa va deschid ochii.
Sa ne deschizi ochii ma faci sa rad ....si incheiem aici orice fel de conversatie.
Din nou. Comentezi doar asa, ca sa ai tu ultimul cuvant. Te legi de 4 cuvinte, doar ca sa dai impresia ca "mi-ai spus-o". Eu nu purtam o conversatie cu tine, iti dadeam lectii. O zi frumoasa sa ai.
Mutubal întreabă: