Urata situatie. Vorbeste cu el, explica-i ca nu e normal, bine. Si pe faceti si un pacat mare.Acesta este pacatul desfranului.Este un lucru omenesc sa faci doar dupa ca va insurati.La cate cazuri de genul acesta am auzit...Sa ii zici NU. Ori accepta asta, ori sa va despartiti si sa isi gaseasca o femeie toanta, care sa accepte din prima.Alegerea ta. Sper ca primesc FUNDA!
El ar trebui sa iti respecte dorinta... Dar gandeste-te si tu la saracul baiat! Daca ar fi fost altul in locul lui te-ar fi lasat! Si chestia asta cu noaptea nuunti e o mare prostie! Parerea mea e ca daca vrei ca relatia voastra sa dureze sa incercati si sexul nu ai nimic de pierdut ai 20 de ani altele isi incep viata sexuala de la 14-16 anii deci nu stiu de ce te feresti :*!
Sa nu faci chstia asta daca tu consideri ca inca nu esti pregatita nu trebuie sa te oblige nimenichiar daca stai cu acel baiat si esti topita dupa el nu trebuie sa te lasi pacalita cand mai vine vorba despre acest subiect pleci undeva sau intri in alt subiect si ii spui daca ma iubesti rezista daca nu asta e nu sunt obligata sa fac niste lucruri de care o sa regret fiindca nu am mai putut sa rezist din certutri, fii indiferenta de acest subiect daca nu mai rezista spune-i ca asta este
Odata ce tea asteptat 4 ani e clar ca te iubeste si ca e nebun dupa tine insa daca o sa ajungi cu el in pat in noaptea nuntii si nu o sa fiti compatibii sexul intro casnicie sau in general intro relatie conteaza circa85%,ce o sa faceti atunci? eu am o relatie de 3 ani aveam si am asteptat ca sa fac18 ca sa-mi incep viata sexula da nici chiar pina la noaptea nuntii...
Trebuie sa fac pe mine de ras ai 20 de ani, ai si cu cine sa-o faci si tot nu o faci? vrei sa te pastrezi pentru noaptea nuntii? eu zic ca ai o gandire prea inapoiata. Eu zic sa te duci la el si sa ii dati drumu la treaba.