| Anonimu161997 a întrebat:

am si eu o nelamurire, parintii mei au niste prieteni care se stiu de mult si aceia au o fata deseama cu mine (17 ani ) si e buna timpa rau si frumoasa si incerc sa o agat doar ca, cand vine la noi in vizita cu parinti vorbeste asa de frumos cu mine imi da impresia ca ma place Iar pe facebook/mess abia imi zice ce face cand o intreb! Si acum nu stiu ce sa mai cred fetelor voi decce credeti ca se comporta asa dau funda

Răspuns Câştigător
| Andreeaa24 a răspuns:

Pai poate nu e adepta vorbitului pe retelele de socializare. Uita-te in ochii ei si incearca sa vezi cum se uita la tine, daca tu simti ca te place spune-i ceea ce simti, dar te sfatuiesc daca vrei o relatie bazata doar pe sex si neserioasa nu incerca, o sa strici relatia de prietenie dintre parinti daca tu iti bati joc de sentimentele ei, daca vrei sincer sa fi cu ea si crezi ca s-ar putea o relatie frumoasa incearca! Gandeste-te bine inainte!

6 răspunsuri:
| devilitza a răspuns:

Incearca doar sa para draguta, dar de fapt nu prea prezinti interes, poate nu esti genul ei... Sau exista si varianta ca face pe inabordabila. Ideea e ca fii mai tupeist si zii in fata ori da ori ba.

| MiruD a răspuns:

Se comporta frumos cu tine pentru ca sunt parintii tai si ai ei de fata.
Din obligatie, intr-un fel, intelegi?

| Anonimu161997 explică:

Μaριάμ pai nu avem traeba cu parinti noi ne ducem in camera mea intelegi?

| neutrino a răspuns:

Aplica si ea, la inceput, teoria gainii...

| Anonimu161997 explică (pentru Andreeaa24):

Pai adevaru e ca nu vreau cine stie ce cu ia sa eu trag o dat de 2 ori si jet...

| Anonimu161997 explică (pentru neutrino):

Oare? laughing