Trebuie sa te consulte un medic urolog chirurg care iti poate explica ce se poate face intr-un astfel de caz. De obicei printr-o simpla interventie chirurgicala deloc complicata se prelungeste vasul de sange existent in fren si se rezolva problema. Intreaga operatie dureaza putin si nu este prea dureroasa. Multa sanatate!
Si daca nu se rupe? eu am tot 17 ani si nu este necesar sa se rupa, poti trai bine mersi si fara, tot aia e de fapt.
Pe mine mama mea m-a dus la un doctor la 15 ani (acum am 18) sa ma opereze la penis, ce mi-a facut doctoru cu operatia respectiva? Mi-a belit-o dar nu s-a atins de aţa penisului( Tind sa cred ca m-a dezvirginat oarecum) apoi mi-a bandajat-o(belită) si vreau sa spun ca 2-3 zile dabea puteam sa merg pe parcurs mi-am revenit. Operatia a durat 10-15 minute nu mult, dar m-a durut in timp ce "lucra acolo", ca in Romania medicii nu folosesc injectii sa te amorţească(nu mai stiu cum se numeste aceea injectia).
Am fost la o clinica particulara si m-au trimisi in alta parte unde au zis ca nu am nimic. Acel medic de la clinica mi-a spus sa mai incerc cu niste fete si mi-a dat trimitere sa ma mai vada niste medici. Era vorba sa fac o interventie chirurgicala dar ceilalti medici au zis ca nu am nimic.
Inseamna ca trebuie sa-i crezi pe cuvant pemedicii respectivi din moment ce ei te-au examinat si stiu precis despre ce este vorba. Trebuie sa urmezi tratamentul prescris de ei daca au considerat ca ar fi necesar. In mod normal nu ar fi voie/admis sa simti nicio durere in momentul decalotarii glandului. Daca durerea persista mergi din nou eventualsi la alt/alti medici.
Durerea este in permanenta la decalotare, doar atunci, iar acei medici au vrut sa faca o interventie chirurgicala dar a spus alt doctor ca nu am nimic si m-a luat la misto si nu mai am de gand sa umblu iar prin spitale. Am pus intrebarea ca poate a mai trait cineva ce traiesc eu si a scapat altfel