Pentru ca durerea sa fie mai mica trebuie sa o exciti mai tare, astfel preludiul trebuie sa fie mai lung pana treceti la fapte
Lipsa experienta, concret, lipsa valoare. Pacat de fata, pentru ea trebuia sa fie ceva de neuitat, nu ceva de groaza!
E normal sa o doara. Uneori dureaza saptamani (sau chiar luni) pana se acomodeaza vaginul cu penisul. Gandeste-te ca vaginul ei e un muschi ce pana acum n-a mai fost folosit. E nevoie de antrenament ca sa devina elastic.
E normal sa o doara la inceput incearca in preludiu mai lung, poate ii faci un oral folositi putin lubrifiant si problema rezolvata.
Dar mai am o intrebare. Trebuie sa impingi usor, sau mai repede?
Incet si e mai bine sa stea ea deasupra astfel are control asupra ritmului si adancimii penetrarii si folositi o metoda de contraceptie.
Ai 14-17ani? Nu conteaza nu stiu de ce se lasa la pla ta. sfat du.te la curve serios..si dupa o sa stii ce sa faci sfatu meu.
Frate un preludiu lung sarutari sex oral foarte multe saruturi lumanari camera putin intunecoasa si cand vine momentul o faci rapid si continui...nu o bagi si te opresti treci la treaba rapid si permanent macar 5 minute in timp ce-o mangai si asa si n-o sa o mai doara fii iubaret
Incearca mai intai cu o coada de mop, dar ai grija sa cumva sa ii ajunga pana in gat si astfel sa o tragi in teapa.