Tu nu ai nici o vina doar o iubesti prea mult iar ea este nehotarta sau se joaca cu voi, daca i-ti place asa mergi mai departe daca nu, cauta alta fata care sa te merite.
Pai da dar ea ma tot alege pe mine dar nu stiu ce are ca o zi suntem fericiti si maine ii suparata pe mine ce am de facut?
Fratee.esti.chiar.prostt.rauuu.eaaa.face.asa.cu.tnee.casa.se.impace.cu.ala.iao.tare.cand.se.mai.cearta.cu.tne.ziii.ori.ramai.cu.mine.ori.hay.jet.pleaca.drq.din.fata.mea.iao.tare.
Ei bine daca ea s-a indragostit si de tine in timp ce il iubeste pe fostul ei iubit e clar ca daca te indragostesti de a 2a persoana pe prima nu ai iubito as stiu eu, dar ar trebui sa ii areti ca nu esti slab cum crede ea si sa ii spui:Orice ar fi de azi cu noi te rog sa imi spui cu cine ramai.Cu mine sau cu el?si o iei tare sa raspunda odata sa stii ce sa faci nu sa faca baza de tine:*bafta
Mersi mult chiar m-ai ajutat lo lasat pe ala si o venit cu mine am dat fata in fata eu cu el si cu ea si am spus si ma ales pe mine chiar daca suntem de 3 saptamani impreuna ea cu ala a fost 6 luni si o fost ceva iubire dar tot pe mine ma ales mersi mult ti-as da funda da am dato:*
Si tu zici ca inca mai e iubita ta? mai copile revin-o cu picioarele pe pamant. daca ar fi iubita ta, si ar tine la tine ar fi doar a ta, nu ar umbla si nu ar "iubi" mai multe persoane.
Chiar atat de mult te injosesti in fata ei? nu ai pic de demnitate?
Inteleg... dragostea asta, dar totusi.
Si asa nu vei fi niciodata fericit, langa o asemenea fiinta care se mai gandeste si la altul.