| cristianvalentin337 a întrebat:

Salut TPU!
Am si eu o problema..mai delicata sa zic asa
Am 21 de ani, recent am avut primul contact sexual. fata nu mai era virgina, iar pentru mine a fost prima data cand am facut ceva.
Problema a fost urmatoarea: atunci cand ne-am dezbracat si am inceput sa facem. am penetrat-o cu emotii, pentru ca mna..eram virgin si a tipat deodata de m-a speriat si pe mine
Am intrebat-o ce a patit, am crezut ca i-am bagat-o in anus, dar de fapt mi-a spus ca i-am bagat-o in vagin.dar ca e foarte mare si nu rezista cu durerea
Ce sa fac? Ea nu era virgina, mie nu mi se pare ca o am foarte mare.din contra mi se pare mica

7 răspunsuri:
| anonim3247 a răspuns:

Penis mare este de 20 cm lungime și 5 cm grosime.
Dacă nu e așa ea a țipat teatral și sigur așa țipă cu toți ca să fie ei bucuroși.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Tu nu i ai facut preludiu? Esti asa grabit de aceea a țipat fata ca o doare ca esti ca animalele si alea fac sex cu cap nu ca voi care vreti doar voi sa va simtiti bine si ea ca femeie sa va suporte, vrei sa faci sex fa o sa se simta bine nu sarii pe ea ca animalul, ce varsta are ea?

Răspuns utilizator avertizat
| Ursuuuuuu a răspuns:

Taieți p#la, crede-ma nu vei mai avea problema cu mărimea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-ai aplicat preludiul.

| darrio2007 a răspuns:

Ai cam multa imaginatie.
In februarie aveai 19 ani iar in martie 18 ani.
Nu esti credibil deloc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru darrio2007):

Da și în timp ce vârstă ia scăzut, organul i-a crescut. Oricum e trol. Auzi la el, nu știa în ce gaură e, dar o are mare. Am râs de m-am prăpădit.