anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU.
Am si eu o problema.
Nici nu stiu cum sa incep…de mic am avut "tupeu" si "curaj" asta pana cand am avut un episod de bullying scolar dar mi-am revenit in Liceu,cand am inceput sa fac sport,dar am devenit o persoana usor introvertita sau nu neaparat,am doar un prieten,de fapt am mai multi dar doar pe unul il pot considera adevarat in sensul bun al cuvantului,acum am relativ o viata buna,in ciuda faptului ca am avut si dificultati financiare in trecut.
Arat destul de ok fizic, ajut pe oricine iar de multe ori(sunt luat de "fraier) nu neaparat in sensul rau al cuvantului, sunt la o facultate f buna.
Dar am o problema care ma apasa.
Recent am implinit 20 de ani si nu am avut niciodata o relatie,am fost prea focusat pe mine sa am pe cineva iar aici am foarte multa treaba mereu si nu prea cunosc fete….
Aceasta chestie ma face sa ma simt ca ultimul ratat, simt ca am totul dar in afara de asta, e dureros.
Vreau sa stiu doar daca cineva a mai trecut prin asa ceva.

Răspuns Câştigător
| ania a răspuns:

Sotul meu mi-a propus sa avem o relație in vederea căsătoriei la 22 de ani si aveam 23 cand ne-am casatorit. Inainte ma simțeam foarte singura si era dureros sa vad atatea cupluri in jur, prietene, cunoștințe care pe rand isi gaseau perechea, eu parcă nu ma mai simțeam nimeni acasă.
Roaga-te Tatălui nostru ceresc ca la timpul pe care El il considera cel mai potrivit să aducă in viata ta persiana care El știe ca e potrivita pentru căsătorie.

6 răspunsuri:
| Anonim7391 a răspuns (pentru ania):

Niciunu din voi nu ati avut pe cineva inainte?

| LoveSleep a răspuns:

Ar trebui sa te focusezi pe a-ti face o iubita. Incearca prin a-ti scadea standardele mai intai. Cu cat dureaza mai mult pana sa se intample asta, cu atat vei deveni mai ciudat in preajma femeilor si cu atat iti va fi greu sa gasesti pe cineva.

Si daca nu vrei sa fii aici in 10 ani spunand ca te-ai resemnat cu o viata de singurătate, iti sugerez sa te apuci de treaba.

| Anonim7391 a răspuns (pentru LoveSleep):

Tu la cat ai gasit?

| Kufu95 a răspuns:

Știu că este promovată în continuu chestia cum că trebuie să ai o relație, doar că până la urmă nu trebuie să faci cum este trend-ul, că nu întotdeauna se petrece ceva pozitiv. Eu sunt cu câțiva ani mai mare decât tine și uite că mi-am dat seama că nu am nevoie de o relație ca să mă facă fericit. Focuseză-te pe tine, asta este cel mai important, dacă va fi cineva până la urmă care să țină la tine cu adevărat, mă bucur, dar foarte greu în ziua de azi.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Nu inteleg, tu esti baiatul, tu faci primul pas, tu inviti fata in oras.
Esti singur pentru ca TU ai ales sa fii singur.

| ania a răspuns (pentru Anonim7391):

Mi-a mai placut de un tip care ma invita in oras dar pe urma s-a insurat cu altcineva si m-a afectat foarte mult emotional dar nu a fost nimic fizic.