| silviu222 a întrebat:

am si eu o problema
Sunt cu o fata de 10 luni, si vreau sa spun ca de la un timp nu mai pot sa fac dragoste cu ea, ejaculez extrem de repede maxim 1 min! nu stiu de ce, si ea acum m-a parasit din cauza ca nu mai pot sa o multumesc! ce poate fi? cu cat ma concentrez mai tare sa iasa bine cu atat ejaculez mai repede.
Mentionez ca 3 luni am fost despartiti pentru ca am fost plecat in afara eu si nu am facut nimic, oare asta sa fie cauza?
Acum sunt foarte stresat, suparat pentru ca nu mai pot sa o fac iar ea m-a parasit deja si nu mai am ocazia sa o fac sa se simta ca inainte...am incercat de mai multe ori si tot asa se intampla, si la un moment dat m-a parasit pentru ca stiti si voi, o relatie se bazeaza si pe sex! cum sa fac sa fie bine? sa nu mai am problema asta....sau ce poate fi?

Răspuns Câştigător
| Danysan a răspuns:

Aici e ceva mental. Chestia asta se intampla in momentu in care nu o mai faci o perioda -E ca motoru care nu a mai mers o perioada si apoi da pe afara pana isi revine.O doresti prea mult si de aia.Ea ar trebui sa fie mandra de asta laughingda se pare ca e tare incuiata si nu stie de ce se intampla acest fenomen.

17 răspunsuri:
| 69AnonimuS69 a răspuns:

Anticonceptionale! Evolutia sec 21! Cum vrei frate altfel? Eu nu fac misto, dar dupa 3 luni s-au acumulat spermatozoizii...

| wolder a răspuns:

DA, O RELATIE se bazeaza SI PE sex, nu DOAR pe sex.
Cred ca-i ninfomana, cred ca nu te iubeste si mai cred ca e stupid ca o femeie sa plece de langa un barbat din cauza acestei probleme.
daca o femeie iubeste un barbat, il accepta, il ajuta si-l intelege, in schimb probabil ea te-a vazut mai mult ca pe o jucarie sexuala, cand jucaria nu mai merge iti zice pa si schimba jucaria.
ortibilll...

| wolder a răspuns:

Sa fi 10 luni cu o femeie care sa te lase pentru ca-ti dai drumu prea repede, e ceva tare aiureabatting eyelashes

| buzeduulci a răspuns:

Fostul meu prieten nu stiu daca rezista atatlaughing)

dar mi se pare aiurea sa se desparta de tine din cauza asta... cred ca a cautat un motiv ca sa te paraseasca... happy

| cdu92 a răspuns:

Ciudat...

| BTWIN a răspuns (pentru wolder):

Sa nu stii un pic de gramatica e si mai si laughing
corect este fii* nu fi
fi cu un singur "i" scrii numai in situatii de genu:
ar fi fost fain
ar fi cool
a fi incult e rau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru BTWIN):

Rade ciob de oala sparta, http://www.tpu.ro/......au-funda/, vezi-ti de gunoiul tau ba si lasa-ne, ca la cat de bune raspunsuri dai imi dau seama cat de cult esti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru buzeduulci):

Tu sti ce-i ala un minut?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru buzeduulci):

Nu din cauza asta te-a parasit omule, din cauza ca i-ai acordat prea multa incredere. Ce crezi tu ca a facut in acele 3 luni cat tu ai fost plecat? s-a dat huta-huta cu toti baietii, a prospectat gagica, daca a vazut ca e bine sa "zboare din trompa'n trompa" s-a invatat asa si nu se multumeste doar cu tine, la tine are sa se intoarca doar pentru lovele.In locul ei te-as fi iubit si as fi facut-o pe ascuns;) ca sunt femei destule care fac asa ceva, dar ea de dovada ca nu are caracter.Cautati alta fata cu care sa te potrivesti si lasa fata respectiva sa-si faca de cap, mai tarziu sunt sigur ca are sa regrete dar va fi prea tarziu. Pentru problema ta poti citi ce iti trimit eu mai jos
http://www.seximus.ro/articole/ejaculare_precoce_1.php

| Alcyon a răspuns:

O faci cu prezervativul? Daca nu, incearca cu prezervativ (sa fie eventual unul de-ala gros, sa nu simti nimic laughing

| BTWIN a răspuns (pentru anonim_4396):

Macar eu ma pot exprima corect in limba romana spre deosebire de altii.Ce e asa de iesit din comun sa intebi de melodiile unui serial? se vede ca esti cocalar..."ca la cat de bune raspunsuri" laughing du-te ma si pune mana pe carte si nu te mai da smecher daca nu esti! si poti sa stii ca dau raspunsuri foarte bune

| silviu222 explică (pentru Danysan):

Pai si cum sa o fac si pe ea sa inteleaga asta? ca deja nu ma mai baga in seama tipa...

| silviu222 explică (pentru anonim_4396):

Da frate cred ca ai dreptate, dar totusi as vrea sa rezolv problema asta, deci sa inteleg ca dupa ce o am iar activitate va disparea problema, nu?

| Danysan a răspuns (pentru silviu222):

Explica-i ca e tare idioata si nu intelege ce inseamna sa fie o femeie dorita!

| ILoveMI a răspuns (pentru silviu222):

Dar tu chiar vrei inapoi o femeie care te-a lasat la primul obstacol?
Tie ti se pare normal ca in loc sa incerce sa te ajute, ea te-a lasat?

| buzeduulci a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu,nu stiu...lumineaza-ma tu... 8 -|

| silviu222 explică (pentru ILoveMI):

Nu a fost primul obstacol...e mai complicat