| dededeeadeutza a întrebat:

Am un baiat in scoala de care imi place, el stie acest lucru si a spus ca nu am nici o sansa sa fiu cu el. la scoala tot timpu ma baga in seama... si dupa ore margem amandoi acasa si tot timpu ma cheama afara. se porta frumos cu mine. daca ma supar pe el face ori ce ca sa il iert. de ce face asa? ma place?

5 răspunsuri:
| Amidamaru141 a răspuns:

Parerea mea despre acest tip este un pic cam impartita, prima ar fi varianta ta, te iubeste, doar ca el nu vrea sa accepte acest lucru, al doilea lucru ar fi ca te considera cea mai buna prietena a lui, mai mult ca pe o sora si de asta nu vrea sa fie iubitul tau.

| AnGeL a răspuns:

Buna:*
o mare problema la unii dintre baieti este faptul ca incearca sa para inabordabili
si sincer eu chiar cred ca si el are oarecare sentimente pentru tine insa te amageste
cel mai bine ar fi sa il prinzi un moment singur si as ii spui ca tie iti place de el ( chiar daca stie asta) si cum te simti tu in preajma lui
happy in cazul in care nu merge poti incerca sa faci si tu pe inabordabila...nu-i mai da atat de multa atentie un timp si cand te va intreba de ce esti asa cu el te vei descurca sa ii explici :*

| dededeeadeutza explică (pentru AnGeL):

Pai i-am spus ca imi place de el dar mi-a spus in fata ca nu o sa fim impreunasad

| dragos9234 a răspuns:

Te place dar are o problema specifica baietilor.(nu ii place sa recunoasca)

| AnGeL a răspuns (pentru dededeeadeutza):

In cazul asta ar trebui sa il tratezi si tu la fel cum o face si el :*