| Florin275 a întrebat:

Salut TPU,
Am un prieten de 16 ani ca și mine și el a avut o iubita si cum are încredere în mine, mi-a spus ca ea și el au avut contact sexual, nu anal, doar oral pentru o secunda și dupa aia a zis ca s-a simțit prost făcând chestii de genul acesta, el are 16 ani împliniți din ianuarie, iar ea are 15 urmează sa facă 16.
Nu am găsit nimic pe internet care sa zica ca ar putea avea probleme și e speriat și nu știu cum sa îl mai ajut din moment ce nu prea știu cum sunt chestiile de genu, poate păți ceva sau nu știu, chiar nu știu cum sa îl calmez. I-am spus ca dacă au fost amandoi de acord și nu a fost anal nu cred ca e o problema dar nu înțelege, e cineva care știe chiar am nevoie omul e agitat și speriat

Răspuns Câştigător
| Hypefox a răspuns:

Hmm, daca a fost anal și după oral neprotejat trebuie menționat de bolile cu transmitere sexuala. Pana la urma na, dacă erau curați nu știu ce șanse ar fi sa aiba boli sau asa. Dacă nu a fost anal dar gen normal si dupa oral tot neprotejat, consider doar ca tot asa poate îsi știu analizele și s sănătoși și nu e ceva rău, pana la urma în filmele cu adulți nu se mai pune preț pe unde a intrat și ca aia o ia în bot. Cei drept sunt riscuri și igiena ar trebui sa fie igiena dar învață ei în timp și sa nu mai repete daca nu s-a simțit ok. De vrea vreun preludiu din ala, sa se asigure ca n au făcut deloc nimic și gagica sa înceapă direct cu ala. Dar totuși eu la 15 ani doar il țineam de mana cu iubi, și l țineam la respect, nu s-a mi o dea la bot. Plus ca ma gândeam sa nu i fac probleme. Nu va băgati la prostii, sexul nu i pentru oricine și orice vârstă. Deja el e cazul de și a luat panica. Mai întâi documentați-vă pana a trece la fapte.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar are probleme foarte mari - 1 secundă e recordul absolut la făcut sex.
Să îi spui că va fi un bărbat foarte norocos în viață - se vor culca și alții cu nevasta lui că ea va vrea mai mult de o secundă sex.

| Florin275 explică (pentru anonim_4396):

Auch, săracul de elhappy
El era speriat pentru amenda sau pușcărie laughing)
Ms, am sa ii spun ca un bărbat forta, ms

| imogenAlinmocean a răspuns:

Vezi ca mori!

| Violleta2022 a răspuns:

In ce sens este speriat?
Ce cauti pe internet si nu gasesti?
Chestia cu sexul constimit este peste 16 ani.

| TudorDD a răspuns:

Are 16 ani, ce naiba... Dacă aia nu l-a denunțat a doua zi pentru viol, atunci e ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Să se liniștească pustiul, mi-e milă de el. Totul e absolut ok