| Bonotralalala a întrebat:

! sad
As avea si eu o intrebare.
Va rog fara raspunsuri inutile puppy dog eyes pentru ca sunt intr-o stare foarte proasta.straight face
Intrebarea este:
Voi credeti ca relatiile noastre sentimentale influenteaza notele de la scoala?

Răspuns Câştigător
| 7r31 a răspuns:

Da, daca lasi tu sa le influenteze. Daca iti pasa de scoala si de notele tale, le poti avea pe amandoua!

8 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Oarecum da; adică, te concentrezi mai mult pe cealaltă persoană decât pe școală.Dar mereu poți să-ți faci timp pentru învățat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acesta este un raspuns inutil!

| Bonotralalala explică (pentru anonim_4396):

Adica?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Categoric DA.Si nu numai notele ci si viata, in general.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Bonotralalala):

Ma refeream la raspunsul meulaughing)

| bogdan72 a răspuns:

Da. Eu cand am chestii importante nici nu mai bag fetele in seama ca sa ma pot concentra pe ce am de invatat. Adica daca ai un "crush" pe cineva poti sa pierzi destul timp numai gandindu-te la acel cineva. Daca incerci sa si fii impreuna o sa iti manance mult mai mult timp si nu o sa te poti concentra (in putinul timp ramas) pe ce ai de facut... Deci, da!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

De obicei da. daca ai un prieten inteligent, vei invata mai mult ca sa il faci mandru de tine. Insa daca ai un prieten mai prostanac, o sa o lasi mai moale cu scoala, ca tot nu conteaza. In plus, multi adolescenti au tendinta sa neglijeze scoala cand sunt indragostiti, stand cu ochii pe pereti si visand la prostii sau cand sunt deprimati la sfarsitul unei relatii. In general, adolescentii inteligenti stiu ca scoala este prioritatea majora si ca nimic nu trebuie sa te impiedice sa dai ce e mai bun la scoala si sa muncesti la capacitate maxima. Dar cei mai rasfatati, mai prostuti sau mai imaturi pot sa uite chestia asta si sa neglijeze scoala din cauza asa-ziselor iubiri.

| andre8596 a răspuns:

Da...pentru ca mai ales cand esti indragostit/a nu te mai concentrezi atat pe invatat, dar depinde si de persoana.