Eu cred ca mai intai vezi daca si ea te place pe tine.
Intra in vorba cu ea, faceti schimb de nr de tel si adrese de mess si mai tarziu, daca esti o fire romantica ii poti duce si flori.
"un semestru i-am luat trandafiri, i-am facut niste filmulete cu ce simt eu pentru ea", dar i-ai spus ca vrei sa fi cu ea?
asta vrea sa auda, ceea ce faci tu ar trebui dupa ce sunteti impreuna.
la mine a mers cu trandafiru
Da.Un trandafir si un cadou mai scump ca asa sunt fetele din ziua de azi.vor doar banii
Ea nu este genul ala. e genul de fata care daca e cu cineva e bine, iar daca nu e tot bine si nu stiu un semestru i-am luat trandafiri, i-am facut niste filmulete cu ce simt eu pentru ea, i-am luat apararea, si tot degeaba
am uitat sa mentionez ca are 14 ani
Ok,dar vorbeste cu ea, incearca sa o impresionezi cumva.Si mai spune-le si prietenilor tai care o cunosc pe fata sa te mai laude la ea.
Nu! nu! nu! nu ii duci nimic ca nu e bine, noua, fetelor nu ne place. o intrebi..ai adresa ei de mess?
Logic Este in clasa cu mine
Pfoai.naspa.
Asculta la mine, iti spun din propria experienta : "Sa nu pui niciodata pe cineva sa vorbeasca cu ea, chiar daca e fata chiar daca e baiat" poate sa ii fie si cel mai bun prieten/a dar degeaba pui fiindca nu stii ce ii va zice si poate nu iti va placea, cel mai bine e sa ii spui tu fata in fata, crede-ma am trecut prin astea.
Nu trebuie intrebata pentru ca ar fi cam banal, pur si simplu fiti prieteni de la sine:vorbiti, petreceti timpul impreuna etc.
Pasha17 daca ai chef de gluma cauta alt site
Am fost in aceeasi situatie. Pune o colega.
Este cu mine in clasa, avem id, avem nr te tel, dar nu prea vorbim Si mie cam frica sa o intreb deoace daca o sa zica nu, o sa imi fie rusine sa mai dau ochii cu ea
Daca simnti si tu ceva pentru ea spune-i, daa du-i un trandafir deoarece fetelor le plac gesurile romantice, cadourile scumpe si dragalaseniile
Belingot întreabă: