| MateiDaniel a întrebat:

As dori sa intreb o fata daca vrea sa fie prietena mea. big grin
Cum s-o iau? Adica ce sa-i spun. si e bine daca ii duc un trandafir?
Dau funda! happy Multumesc

Răspuns Câştigător
| PsihinG a răspuns:

Eu cred ca mai intai vezi daca si ea te place pe tine.
Intra in vorba cu ea, faceti schimb de nr de tel si adrese de mess si mai tarziu, daca esti o fire romantica ii poti duce si flori.

14 răspunsuri:
| ȚiganTranspirat a răspuns:

Da.Un trandafir si un cadou mai scump ca asa sunt fetele din ziua de azi.vor doar banii

| AlexAndraSandi a răspuns:

Daca simnti si tu ceva pentru ea spune-i, daa du-i un trandafir deoarece fetelor le plac gesurile romantice, cadourile scumpe si dragalaseniile

| Tumblroid a răspuns:

Nu trebuie intrebata pentru ca ar fi cam banal, pur si simplu fiti prieteni de la sine:vorbiti, petreceti timpul impreuna etc.

| MateiDaniel explică (pentru ȚiganTranspirat):

Ea nu este genul ala. e genul de fata care daca e cu cineva e bine, iar daca nu e tot bine straight face si nu stiu un semestru i-am luat trandafiri, i-am facut niste filmulete cu ce simt eu pentru ea, i-am luat apararea, si tot degeaba at wits' end am uitat sa mentionez ca are 14 ani

| MateiDaniel explică:

Este cu mine in clasa, avem id, avem nr te tel, dar nu prea vorbim sad Si mie cam frica sa o intreb deoace daca o sa zica nu, o sa imi fie rusine sa mai dau ochii cu ea sad

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

"un semestru i-am luat trandafiri, i-am facut niste filmulete cu ce simt eu pentru ea", dar i-ai spus ca vrei sa fi cu ea?
asta vrea sa auda, ceea ce faci tu ar trebui dupa ce sunteti impreuna.
la mine a mers cu trandafiru big grin

| ȚiganTranspirat a răspuns (pentru MateiDaniel):

Ok,dar vorbeste cu ea, incearca sa o impresionezi cumva.Si mai spune-le si prietenilor tai care o cunosc pe fata sa te mai laude la ea.

| Cristinaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Nu! nu! nu! nu ii duci nimiclove struck ca nu e bine, noua, fetelor nu ne place. o intrebi..ai adresa ei de mess? I don't want to see

| pasha17 a răspuns:

Vorbeste cu un prieten/a sa vb cu ea...Raspunsu nu o sa doara.rolling on the floor

| MateiDaniel explică (pentru Cristinaaaaaaaaaaaa):

Logic raised eyebrows Este in clasa cu minewinking

| MateiDaniel explică (pentru pasha17):

Pasha17 daca ai chef de gluma cauta alt site wave

| Cristinaaaaaaaaaaaa a răspuns (pentru MateiDaniel):

Pfoai.naspa.

| pasha17 a răspuns (pentru MateiDaniel):

Am fost in aceeasi situatie. Pune o colega.happy

| Narcis494 a răspuns:

Asculta la mine, iti spun din propria experienta : "Sa nu pui niciodata pe cineva sa vorbeasca cu ea, chiar daca e fata chiar daca e baiat" poate sa ii fie si cel mai bun prieten/a dar degeaba pui fiindca nu stii ce ii va zice si poate nu iti va placea, cel mai bine e sa ii spui tu fata in fata, crede-ma am trecut prin astea.