Varule,
Canta-i ceva in direct gen karaoke de fata cu tot party-ul.
Gaseste-ti o melodie sugestiva pentru ce simti acum pentru ea sau pentru faptul ca o vrei inapoi in viata ta si ca ii pregatesti o relatie romantica pe care nu o va mai vrea terminata niciodata.
Nu prea am in cap acum melodii sugestive (daca ma intrebi peste 2 ore iti gasesc si altceva in afara de "Taxi - Cele doua cuvinte"), dar asa in graba am gasit ceva asemanator care, sa fuga pamantul de sub mine de te mint, mi-a smuls 2 lacrimi de urs! :)
Ia uite:
http://www.youtube.com/watch?v=5_v7QrIW0zY
Bineinteles ca pentru a regiza asa ceva iti trebuisc cativa colegi cu talent la actorie si trebuie sa repetati bine inainte si nu prea mai e timp.
Dar daca exersezi nitel karaoke in noaptea dinainte si iti rogi 2-3 prieteni sa aiba grija sa se pozitioneze strategic prin public a.i sa nu incerce niciun fraier sa iti strice momentul ai toate sansele sa iasa o lacrima si un DA de la ea! :)
La urma o sa apara din senin si un coleg de-al tau cu mare buchet facut la comanda pe care tu i-l vei da ei.
Atentie sa nu iti miroasa gura!
Si urmatoarea piesa poate sa fie un blues care stii ca ii place ei mult de tot :)
Hai succes!
Cati ani face atatia trandafiri rosii i daruiesti, dar unul din el sa fie alb si sa-l pui a mijloc. Bafta.
Mergi şi vorbeşte cu ea.Bunurile materiale nu contează. Contează prezenţa.Să fii lângă ea atunci când are nevoie de tine. Spune-i că regreţi despărţirea voastră. Oferă-i motive solide pentru care ai plecat de lângă ea.Şi spune-i că îţi doreşti ca povestea voastră să nu se încheie, pentru că tu încă ai ceva de spus.Şi totuşi... având în vedere că e ziua ei, alege o brăţărică frumoasă.O va purta şi îşi va aminti mereu de tine.
Florile se ofilesc si se uita, desigur ca si flori dar nu exagera. Cadoneaza-i o bijuterie(nu ma refer la alea scumpe) dar ceva micut dar dragut pe care le va purta cu placere, eu consider ca un cadou minunat ar fi o pereche de cercei mici, draguti si cu bun gust, o vor inveseli si ii vor arata ca ai sentimente calde, placute, pentru ea, cred ca va fi emotionata de un astfel de cadou. Poti sa iei o fata cu tine sa te ajute sa ii alegi. Succes si orice nu ai alege daca va fi din suflet va fi cel mai minunat cadou.
Buna..eu cred ca ar trebui sa.i daruiesti ceva special. Poti sa faci un album cu poze cu voi 2 sau poti personaliza un ursulet de plus cu poza voastra, ar fi dragut. Invit.o in oras si acolo ii poti oferi un buchet de trandafiri rosi, o cutie de bomboane si unul dintre acele cadouri . Crede-ma o sa-i placa! Sper ca te-am ajutat. Pa-pa!
Fii atent aicii. Fetelor le plac lucrurilee mici, care sa aiba o semnificatie uriasaa. poti sa cumperii o rama. stii sunt ramele acelea dragute cu multe formee. cumpara in forma de inima. si pune o poza cu voi doi si pe spate scrie ceva, sau niste trandafirii rosiii. sau un ursulett imensssss... foarte mareee. binee..acum depinde si de cati bani aii..oricum..nu`i cumparaaa inele. chestii deasteaa. cevaa. frumoss.; o3 ceva din suflet.
Salut vericule! Chestia asta chiar mi-a suras dar sincer nu am prietenii necesari pentru asa ceva^^ si este si prea putin timp ideea ta este foarte buna si am sa o folosesc cu siguranta la anul de ziua ei indiferent ce se va intampla cu noi deoarece pentru fata aceasta am sentimente foarte curate si nu vreau sa o dezamagesc niciodata
Sincer as vrea sa fie mai multi oameni in Romania sa faca asa gesturi unei fete deoarece sunt de nepretuit fetele acelea care stiu sa iubeasca si au nevoie de dragostea adevarata a unui baiat care sa fie pentru ele la bine si la rau!
Guys Am ales sa ii iau o perna in forma de inimioara un buchet de trandafir 2 ori unu alb... pentru ca acelea se ofilesc si o bretara de argint cu LITERA "A" sper sa ii placa
AlexEjmecheru întreabă: