Cand vine in banca cu tine si te intreaba, petrece-ti un brat pe dupa mijlocul ei si trage-o mai aproape de tine, si spune-i: "mai mult imi place asa, sa fii si mai aproape de mine".
Bai frate tiam mai zis ca mi-e frica sa nu ma fac de caramel ca poate zice nu.mai astept cv timp pana se afla ca de obicei eu aflu imediat... si atunci va fi momentul ca mie nu mi-e rusine ca o intreb si gata dar daca zice nu. deci mai astept
Mda poate dau de banuit ca imi place de ea... si dupa aia zice ca mam imprietenit cu ea doar sa incerc sa ma combin cine stie poate incerc sa vad.
adica cand a venit odata alta colega la ea pe scaun s-a lipit de mine adica la pieptul meu lipit.a si azi cand mai trecem unu pe langa altu se uita la mine mereu.
Dar tu o placi? sau vrei sa fi cu ea doar asa, ca e una mai fraiera care te place? ce rost ar avea sa fi cu ea daca nu ai placea-o?
Normal ca o plac mda dar a fost cu un prost care nici macar nu cred ca i-a placut de ea a stat doar asa pe interes eu nu voi sta pe interes cu ea eu voi sta pentru ca o plac dar mai astept pana aflu sa vedem daca ma place sau nu ca de obicei aflu eu.
Aici tu stii mai bine sa raspunzi, ca tu o cunosti. Trebuie sa arati ca iti pasa de ea, ca te intereseaza prin ce trece. Poti sa-ti oferi ajutorul intr-o problema, daca are ceva la ce o poti ajuta - indiferent ca este legat de scoala sau nu. Poti sa o intrebi despre lucruri legate de ea pe care nu le cunosti inca. Poti sa o intrebi ce program are in dupa-masa aia, si daca ii bai ca ajunge cu o juma' de ora mai tarziu acasa ca de obicei. Sa mergi cu ea, sa intrati in vreo doua-trei magazine, asa ajungi sa o cunosti si mai bine, sa vezi poate de ce lucruri este interesata.