| JokerDeaD a întrebat:

As vrea sa imi raspunda doar fetele. Sa incep.

De vineri pana duminica, in oras, a fost o festivitate. Vineri am vazut-o pe fata de care imi place. Cu doua saptamani in urma am vazut-o pe coridor si ne-am uitat unul la altul. In cele doua saptamani, ne-am uitat unul dupa celalalt si credeam ca poate simte si ea ceva si sa incerc. Apoi vineri am vazut-o cu prietenele ei. Sambata am vazut-o din nou tot cu cele doua prietene. Duminica, am vazut-o cand pleca spre casa (cred) si se tinea de mana cu un baiat. In acel moment, prietenul meu mi-a facut semn sa ma uit pe celalat trotuar, cand am intors capul, ea la intors imediat. Am zis ca asta e si ca a fost vina mea pentru ca nu am vorbit cu ea mai devreme.

Intrebarea este: Daca are prieten, de ce se mai uita la mine cand ma vede pe coridor?

Nu am nevoie de raspunsuri date la misto. Multumesc!

16 răspunsuri:
| KamaSutra a răspuns:

Vorbeste cu ea despre asta

| JokerDeaD explică (pentru KamaSutra):

Ar fi o idee, merci de raspuns.

| KamaSutra a răspuns (pentru JokerDeaD):

N-ai pentru cehappy

| JokerDeaD explică (pentru KamaSutra):

happy poti sa imi raspunzi la mesaj?

| KamaSutra a răspuns (pentru JokerDeaD):

Ti-am raspuns dar nu cred ca s-a trimis

| neutrino a răspuns:

Se uita la tine sa-ti arate cat de istet ai fost, si ca altadata sa intelegi ca o fata nu te asteapta pana cand te vei face baiat mare.

| KamaSutra a răspuns (pentru KamaSutra):

Craiova

| JokerDeaD explică (pentru neutrino):

Da mi-am invatat lectia.

| Aasdfghj a răspuns:

Trebuia sa vorbesti de la inceput cu ea. Nu stiu ce ai mai putea sa rezolvi acum. Mie mi se pare aiurea faptul ca are prieten si se uita dupa tine. Ori vrea sa-ti atraga atentia si sa te faca sa vorbesti cu ea, ori...varianta naspa, posibil sa nu fie chiar genul de fata cuminte.

Răspuns utilizator avertizat
| JokerDeaD explică (pentru SuckDreamLoveH):

Da, ai dreptate.

| Drolja a răspuns:

Întrebarea mea pentru tine este "Ce anume consideri tu că înseamnă intersectarea privirilor?"
Un acord de fidelitate, o promisiune, o înţelegere tacită?

| JokerDeaD explică:

Problema e ca ea ma priveste diferit de restul.

| JokerDeaD explică (pentru Aasdfghj):

Merci de raspuns, am sa ma gandesc la ce mi-ai spus.

| 98Gabriela a răspuns:

Pentru că vrea sa te facă să faci mai repede primul pas crede-ma te place...Baiatul ăla purșisimplu ia căzut la mînă.și tu trebuie să acționez rapid..Succes.

| JokerDeaD explică (pentru 98Gabriela):

Voi incerca cred, merci.