Din ce am mai vorbit cu oamenii cică vârsta optimă pentru dezvirginare e la 21 de ani.Dar momentul potrivit pentru dezvirginare nu tine cont de vârsta, trebuie sa o faci cu persoana potrivită și la momentul potrivit.Nu trebuie sa fii constrâns sau grabit de prieteni, trebuie sa o faci când simți tu, prin urmare virginitatea e frumoasa la orice vârstă.
Toți oamenii trebuie respectați indiferent daca sunt virgini sau nu.
Mai Anonimull mai oprește -te și tu din spus prostii și bălării.
Ești penibil și te faci și de ras.
Nu, cine ti-a bagat in cap prostiile astea a vrut sa isi bata joc de tine, probabil o fata careia i-a fost mila de tine ca ai ajuns in halul asta, ce poate fi frumos in a nu face sex cum fac majoritatea, posibil ca virginitatea asta intarziata sa te aduca in depresie si mai rau pe la un 30-35 in colo cand te vei decide sa footi mecanic la o curva dar asta e partea a doua! P.S In fiecare fata exista un pui de curva deci NU, nu vei gasi tu fata sa te aprecieze pentru lucrul asta doar daca ataca Putin Romania
Acum depinde de toată lumea.
Unii sunt nevoia să aibă o viață sexuală activă și intensa iar alții nu pot să se culce cu oricine și oricând.
Daca băiatul din topic își dorește să o facă atunci sa se mobilizeze sa o facă dar dacă nu simte nevoia să o facă la momentul potrivit.
Chestia asta cu depresia daca nu faci sex nu o simte toată lumea.
Mie mi s-a luat de subiectul asta sincer, sexul e peste tot, cum e in melodia aia a lui puya, dar din pacate nu e pentru oricine, daca ai luat nastere din parinti naspeti trebuie sa te intorci in timpurile cand nu existau tehnologie ca sa poti da si tu o m...e, asta e realitatea, trebuie sa o acceptati unii din voi, doar nu vreti sa le luati gatul la fete pe strada
Stai liniștit, nu ia nimeni gatul fetelor, doar mai avem și altceva mai bun de făcut decât să ne preocupe sexul.
Mai Anonimull foarte urat din partea ta că ne blochezi.
Dar nu îți mai zic că oricum tu îți ștergi răspunsurile.
Simplul fapt ca esti virgin nu o sa-ti aduca niciodata o farama de respect in plus. Si nici nu ar trebui. Indiferent ca esti barbat sau femeie. Respectul se castiga prin fapte, comportament, personalitate, empatie si multe altele.
Daca tu crezi ca iti poti face un titlu de glorie din faptul ca esti virgin, sau ca meriti vreo recunoastere speciala, think again.
Are probleme grave la mansarda omul, e dus cu pluta, un fel de violetta 2 daca ma intrebi pe mine
E plin site-ul asta de profesori, daca omul nu atrage prin felul lui de a fi femeile, ce ai vrea sa faca, sa le dea cu un topor in cap, poate asa la bulau sigur nu o sa mai fie virgin cand scapa sapunul
Exista femei disperate si urate care ar calca peste cadavre pentru o partida de sex
Ca naiba si pe alea urate nu le vor nici noi virginii de pe site-ul asta, ce chestie frate
La varsta lui trebuie sa strabata cat cai multe cearsafuri
Sa zicem ca da dar macar sa ii placa fetele din cersafuri.
Sa nu o faca cu orice uratanie.
Respectul se câștigă. Cat despre a fi virgin la 23 de ani, e normal pentru anumite categorii de baieți. Eu am fost până la 25 și n-am murit. In schimb lumea te poate lua ușor la mișto dacă zici asta. Cel mai bine să nu menționezi nici când ești in pat cu o femeie, decât dacă ai o relație stabilă cu ea. Și așa fetele nici nu vor să audă de băieți virgini care umblă după ele
Virginitatea este un subiect al tau propriu si personal, fara sa te interseze parerea altora fiindca oamenii ard prosteste daca nu esti ca ei, sau daca nu afci ca ei.
Nu are importanta ca esti virgin la 23 de ani, poate ai avut alte prioritati in viata si nu ai avut timp de cucerit femei sau umblat pe la prostituate, poate apreciezi si vrei a ai o noapte de dragoste cu femeia pe care o doresti si o iubesti, dar pe care inca nu ai gasit-o.
Toate la timpul lor!
Nu, nu trebuie sa te respectie cineva pentru ca esti virgini, chiar nu ar trebui sa stie acest lucru...ca nu este indicat sa-ti pui statutul online sa stie lumea daca esti sau nu.
pastreaza asta ca secret pentu tine si femeia cu care vei avaea sex!
Chiar nu intereseaza pe nimeni cate gauri in popoent ai, de cate ori ti-o freci pe zi, de ce esti virgin sau cati cm de cuc ai.
Esti respectat ca om din cauza vocabularului si comportamnetului pe care-l prezinti in societate nu pentru ca ai avuts au nu sex vreodata!
Pe vremuri si chiar si in ziua de azi, adevarati crestini religiosi, se pastreaza virgini pana la nunta lor religioasa, indiferent ca se insoara/marita la 25, 30 sau chiar mai tarziu.
Pacat ca exista barbatii care practica prostitutia ca tu erai in top, ai o fala si o mandrie de nu iti ajunge nimeni nici cu poola la nas
Asta nu e un atuu sa fi mandru, frustrarea ta in momentul de fata e una 100% sexuala, nu ca iti lipseste afectiune sau iubire de la o persoana, hai sa mai zici ca mai ai vreo sansa pana la un 25, dupa iti garantez ca o sa ai NICIO SANSA, 0, nimic, doar sex platit si ala pe riscuri
Mai bine te-ai pastra asa, iti elimini tensiunea sexuala in cosul de gunoi, dar barem ramai si tu cu banii in buzunar, ca exista posibilitate ca odata ce dai sa tot vrei mai mult, si cum prietena iti e imposibil sa ai, mai mult rau iti faci cu mana ta. Problema ta e comuna la barbatii, nu esti singurul care nu, cum se zice procrastineaza? asa ca ocupa mintea cu altceva, traim vremuri in care cu internetul o fata la 15 ani i-a prima poola in gura pe cand un baiat naspete si urat vai mama lui ajunge cum ajungem noi, e cat se poate de simplu
Nu prea mai îți aduce respect toată lumea că ți-ai păstrat virginitatea, chiar râd de asta. Doar viitoarea ta soție te va respecta că te-ai ținut curat pentru ea.
Până la 26 de ani a durat, deci mai ai timp. Și gen dacă aș ieși vreodată cu un tip și la 50 de ani tot un virgin aș prefera. Dacă se poate unul care nu a avut multă experiență, indiferent de vârstă, asta dacă aș crede în iubire și rahaturile astea în viața reală, nu mă înțelege greșit în fanteziile mele retrăiesc zi de zi o iubire perfectă, în realitate nu cred că există, dar dacă aș crede și aș ieși vreodată cu un tip, clar aș prefera un virgin sau unul fără prea multă experiență care să nu se fi culcat cu toate tipele. Eu să fiu prima și ultima. Dacă nu se poate să fiu prima, măcar ultima, să fie unul care a iubit enorm una o dată, și a suferit mult ca acum să știe să se comporte și să-i fie frică să mă piardă așa cum aș trăi eu o iubire, dacă ar exista ori m-aș arunca vreodată într-una, ca unică ființă în fața ochilor mei și cu teama de a nu pierde acea iubire, evident că fără a o duce în extrema aceea penibilă, de a mă comporta dubios și a-l face mai mult să și dorească să plece decât să rămână.
Deci fii fericit, nu trist. Orice om are o poveste și orice om trăiește o dramă, eu una sincer până să-mi fac cont aici, nici nu știam că există atâția oameni în Universul ăsta cu atâtea probleme, credeam că doar eu am o poveste dubioasă, aparte, că-s o ciudată și că doar eu dețin toate problemele din Univers pe când ceilalți sunt zen, happy și perfecți. Intrând aici aflu că am doar mici probleme existențiale printre mulți alții cu alte probleme existențiale.
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: