Daca iti place de el si crezi ca mai merita o sansa... vb cu el. Dar avand in vedere ca el crede tot ce aude... nu e a buna.
Prea multe inchipuiri strica. Din ce ai scris, majoritatea sunt inchipuiri. Daca el vrea sa continuati, sa vina el la tine, nu sa trimita mesaje prin altii. Mai ales ca el este cel care a propus despartirea.
Toane de adolescenti! Si tu si el! Vă va trece! peste câțiva ani nu o sa mai aveți fumurile astea. Vi le scoate viața din cap cu forcepsul.
Ar trebui să nu îl mai bagi în seamă. Asta, bineînțeles ai demnitate și orgoliu.
Daca reusesti sa-mi si spui de ce anume v-ati despartiti, poate resusim impreuna sa te ajut cumva.
Eu cred ca a fost într-un fel influentat, ne-am despărțit la școală, asa a vrut el, ins amai tuturor spune ca îi pare foarte rău
Niste colegii din clasa au început sa vorbească prostii, gen ca m-am taiat pe maini
Ti-as recomanda sa spui parintilor de urgenta si sa mergi cu ei la un Psihiatru, fiindca taiatul ala pe maini denota ca ai o problema psihica serioasa si ai nevoie de ajutor de la medic.
Pentru un coleg de scoala, nu se omoara nimeni!