Aseara am facut sex cu iubita mea si tin sa mentioned ca eram virgin si nu mi am dat drumul adica asa cred nu stiu am simtit la un moment dat ca imi vine dar am dat mai incet si a trecut dupa ca nh am reusit sa imi dau drumul asa cred eu m-am masturbat si a sarit mult dar a trebuit sa ma masturbez ceva acum vreau sa stiu este Posibil sa imi fi dat drumul in ea si sa nu fi simtit?
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Da, este posibil!
Iar daca ati avut mai multe partide sexuale sau te-ai masturbat inainte, sunt sanse de sarcina, pentru ca, ramane intotdeauna sperma neejaculata pe tractul urinar, care se scurge involuntar in vaginul fetei, in primele secunde cand penisul este introdus.
Singura conditie ca ea sa ramana insarcinata, este ca ea sa fie in perioada fertila.
Totusi, vrea sa te intreb, chiar nu ai gasit 2 lei sa cumperi un prezervativ?
Chiar nu-ti pasa ca poti s ao lasi isnarcinata si sa umblii dupa 200-300 de lei pentru un avort, care ii va da fetei o trauma psihica si fizica?
Improbabil, dar data viitoare, poarta prezervativ. Daca ai incetinit ritmul si a trecut e clar ca nu ti-ai dat drumul in ea. Ejacularea se produce doar la o anumita intensitate de excitare. Incetinirea ritmului a ajutat sa nu se intample asta, sa nu atingi acea intensitate unde sa-ti dai drumul. E ca un val care a venit si a trecut neobservat. Daca ti-ai fi dat drumul in ea, ramaneau urme.
Si uite aici greseala ta. Faptul ca iti pasa de ce-ti spune ea ca nu-i place. Ii spui foarte frumos ca o faci cu sau poate cauta alt prieten. Ea ca fata e inconstienta. Tu trebuie sa impui sa respecte ce ii spui. Cu prezervativ sau deloc. In felul asta intr-o zi ramane insarcinata si ghici pe capul cui va pica toata povara? Tu vei plati avortul, asta in cazul in care nu e vreo profitoare care incearca sa ramana insarcinata si sa te santajeze ulterior. Nu e singura femeie de pe planeta. Si apropo, la varsta ta nici nu ar trebui sa ai relatie. Sex si atat. Ti-o tragi si pleci, ti-o tragi si pleci. Si prezervativul sa fie obligatoriu. Nu te intereseaza ca ea vrea fara. Daca ai sa faci tot ce iti spune ea ca esti prea orbit de setea de sex, isi va pierde treptat respectul fata de tine si relatia asta se va destrama. Intai probabil te va insela apoi totul se va narui si ghici cine va iesi vinovat?
Foarte bine. Acum trebuie sa ramai ferm pe pozitie, chiar daca te ameninta cu despartirea. In primul rand considera ca poate fi doar o amenintare sa te testeze. Tu trebuie sa-i arati ca esti neafectat, ca poti si fara ea si s-ar putea tu sa destrami relatia inaintea ei. Ai sa vezi ce rapid isi schimba atitudinea. Daca cedezi, te va calca in picioare. Iar daca vede ca nu-ti pasa, va accepta conditiile tale si va ramane cu tine. Nici o fata nu te paraseste complet pana cand nu este perfect convinsa ca te-a naruit, ca te-a facut sa suferi. Stai ferm pe pozitie si nu accepta fara prezervativ. ATAT!
Prezervativul se foloseste, se monteaza pe penis in cazul in care NU esti capabil sa-ti controlezi, coordonezi si sa-ti retii perfect ejacularea, sau in cazul in care sexul este intretinut in timpul celor 4-5 zile ale perioadei fertile a ciclului menstrual. In cazul in care sexul a fost intretinut in afara zilelor fertile (probabil ca iubita stia in ce moment al ciclului se afla), chiar daca sperma este ejaculata in vagin involuntar sau intentionat, NU se poate forma sarcina, fiindca in acel moment al ciclului procesul este imposibil. Acest aspect ar trebui sa te intereseze in primul rand si nu daca ai ''scapat sau nu sperma in vagin.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.142.132.253) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro