| katherinef a întrebat:

Asta este o intrebare pentru baieti :
Se poate sa va placa de o fata pentru ceea ce este? Adica daca e amuzanta, retrasa, diferita..va atrage atentia?
Stiu ca exteriorul conteaza in zilele astea, dar eu sincer ma simt atrasa acum de un tip doar pentru ca e diferit. Nu are patratele, nu e niciun fat-frumos, dar ma simt atrasa de el intr-un fel.
Si va mai rog sa imi povestiti cum va simtiti cand va place de o fata, cum va comportati cu ea, eh, cum va manifestati voi. laughing
Multumesc anticipat ^^

10 răspunsuri:
| Borsko a răspuns:

Nu, normal e sa-ti placa de o fata pentru ceea ce nu este.

| neutrino a răspuns:

Nu poate sa-mi placa de o fata pentru ceea ce nu este, iar atunci cand fata imi place, incerc sa o curtez. Daca simt ca pot avea sanse, atunci incerc o prima intalnire, macar la un suc baut in parc.

Răspuns utilizator avertizat
| matrixismyname a răspuns:

Categoric, cel putin pe mine ma atrag fetele care nu sunt ca restul happy

Cele retrase/timide au comportamentul cel mai dragut, zic eu big grin

Răspuns utilizator avertizat
| katherinef explică (pentru Borsko):

Ma gandeam ca vor aparea si sarcasticii, but still, mersi de raspuns laughing

| MankoBreaker a răspuns:

La momentul actual, o astfel de personalitate nu îmi atrage atenția deloc. Este o personalitate PREA normală, prea obișnuită.

| Phini a răspuns:

happy Eu pun accent pe comportament, apoi pe frumusete. Imi plac fetele care se lasa mai greu si care iti dau replica, cat si cele misterioase. poate asa e si la tine. iti place ca te refuza, sau ca se comporta mai frumos cu tine nu ca ceilanti happy comportamentul ii foarte sexy daca stii sa il foloseti, face parte din caracterul nostru big grin

| RazvanValy222 a răspuns:

Desigur,iar daca este mai diferita cu atat mai mult ma atrage happy

| Sfatosul2012 a răspuns:

Pai daca as fi in locul lui as incerca sa ti atrag atentia prin diferite feluri; as incerca sa ma bag in seama; ti as afla contul de facebook numarul de telefon; ti as cere o intalnire o plimbare ceva; asa mai clasic si simplu;