| Dante7000 a întrebat:

Astazi a venit o fata la mine acasa, dar faza e ca mie imi place mult de ea. Pana sa imi dau seama a facut o scena si mi-a luat telefonul. Nu voia sa mi-l dea, dar se tot apropia de mine, asa ca m-am apropiat si eu de ea. Pana sa imi dau seama eram aproape buze pe buze si in acel moment ea a dat drumul la telefon, iar eu din emotii am pupat-o pe obraz... Problema cea mai mare este ca are prieten si de asta am incercat sa evit o relatie cu ea, dar am cam ajuns la limita. I-am spus apoi ca imi place de ea si mi-a spus ca inca nu doreste sa se desparta de respectivul ei iubit. Ceea ce nu inteleg eu este faptul ca se tot dadea la mine, in sensul ca ma pupa pe obraz, ma privea in ochi, imi zambea, statea pe langa mine, etc... Este friendzone definitiv sau mai am vreo sansa cu ea?
Dau funda celui mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| Iwliaaa a răspuns:

Nu este friendzone, dar este putin greu sa te desparti de cineva, cel putin asa este la mine, mai acorda-i putin timp.

5 răspunsuri:
| Anonimgeo14 a răspuns:

Eu zic sa încerci să o ți tu in friendzone daca te place se va despărți de actualul prieten și atunci poți continua ce ai inceput

| LiquorWitNoJuice a răspuns:

Greu de spus. Tu continua si vezi ce iese...

| Violleta2022 a răspuns:

Daca ti-a spus clar ca nu vrae sa se desparta d eiubitul ei, inseamna ca se joaca cu tine, lucru de altfel foarte urat din partea ei, pentru ca, demonstreaza ca nici pe ala nu-l respecta si nu-l iubeste.

| Dante7000 explică (pentru Iwliaaa):

Cred ca ai dreptate, adica nu se dadea la mine degeaba :/ Astept pana se desparte de iubitul ei actual si vad dupa ce se intampla. Multumesc mult pentru raspuns!

Răspuns utilizator avertizat