Sa vorbești cu ea, să-i spui, sa asculte și să înțeleagă. Tu degeaba vrei sa fie ceva serios daca ea nu se simte bine cu tine și dacă nu te vrea acolo.
E ceva serios? De cat timp vorbiți și va iubiți?
Vezi dacă e serioasa, daca nu, nu merita
De vorbit vorbim de vreo 6 luni, de iubit ne iubim de 2 luni
Pai daca sunteti la distanta si nu sunteti nici suficienti de maturi sa va asumati o a asemenea relatie nu o sa tina.
Cand esti la distanta trebuie sa tin cont de niste reguli.Sa nu il sufoci pe celalalt, dar nici sa nu iti faci de cap cu altii.Sa nu ratezi ocazia sa va intalniti, sa nu dormiti niciodata certati, sa nu luati decizi la nervi, sa va sustineti si intelegeti.E destul de greu sa fi la distanta de persoana iubita dar mai greu e cand deja ajungi singur in doi.
Daca mai face asemenea fite renunta ca nu ti merita.
Ea vrea mai multa distracție mai multa libertate, cu vorbe nu poți sa schimbi asta, schimbare trebuie sa vina de la ea, deci tot ce poți face este sa o îndrăgostești de tine
Deci ma jur ca sitiatia ta e aproape la fel cu ce mi s-a întâmplat mie. Si eu o iubeam si eram in stare sa fac tot pentru ea dar ea nu a renunțat niciodată la obiceiurile ei ( si eu aveam relatie la distanță) in fine la mine a fost alta cauza ca am făcut eu cv prostesc am pierdut-o după ne-am împăcat ca de sa mai dam o sansa. Ce pot sa îți zic e ca ea trebuie sa se schimbe si dacă nu vrea e problemă mare, după e distanta care o sa amplifice stările astea de dupa ceartă. Nu vreau sa fiu rău sau cv doar realist : Pregătește-te de despărțire ( asta in caz ca ea nu vrea sa facă absolut nici o schimbare. Dar nu sa se schimbe ea ca persoana, nu'sh cum sa explic, schimbat in sensul ca sa trageri amândoi pentru relatia aia ) daca nu se întâmplă asta poti sa zici pa pa.