Orgasmul e de 2 feluri: clitoridian si vaginal. e posibi ca ea sa fi avut orgasm clitoridian, cel vaginal il are doar prin penetrare. nu poti stii daca e au nu virgina decat in momentul in care o veti face. himenul e elastic, poate lasa sa patrunda si ob-uri fara sa se rupa, deci poate ea chiar e virgina. Daca i-a placut, sigur va vrea in curand sa faceti dragoste, dar macar sa faceti protejat!
Ei i-a placut, si nu e prima oara cand o fac sa se simta bine mangaind-o "jos", doar ca e prima oara cand o fac sa "termine", si de fiecare data mi-a zis ca se simte bine.Ideea e ca, eu fiind mai "paranoic" de felul meu, ma gandesc ca prin faptul ca am facut sa aiba orgasm, ea se gandeste ca deja am facut-o sa se simta bine si nu are rost sa-si inceapa viata sexuala daca deja se simte bine...
Stai linistit ca niciun degetel nu se compara cu chestia aia groasa pe care o aveti voi si mai tarziu o sa vrea sa te simta in ea, daca intelegi c vreau sa spun, dar trebuie sa o exciti ft ft bine Bafta
Sa fi sigur ca o sa vrea sa faci sex, la o virgina e bine sa o multumesti provocandui un orgasm clitoridian, dupa aia va fi nebuna dupa sex, asa ca mult noroc
app: vezi si tu sa nu fie parinti acasa macar sa nu mai fiti intrerutpi si prezervativ neaparat daca nu vrei sa intri la corupere de minori sau sa fi tatic , bft
Daca ai facut-o sa aiba orgasm doar din niste "mangaieri", normal ca o sa vrea sa faceti si dragoste
De vrut nu cred ca nu o sa vrea sa face-ti dragoste, faza cu virgina sau nu, aici depinde de organism, daca e mai elastica si himenul e elastic si se poate ca sa fie virgina si daca ti-a intrat degetul, sau sunt fete mai rigide si te chinui foarte mult pentru a o dezvirgina, iar cu orgasmul, eu nu vad rostul ca sa te minta! bafta!
1. Da este firgina si se mai intampla ( ca si la prietena mea )
2. Nu sunt sigur de asta. intreab-o
3.Normal ca o sa mai vrea daca tine la tine.Insa nu stiu la ce te referi cu dragoste...