Sarutati-va cat doriti ca la varsta voastra clocotesc hormonii in voi, dar sa nu ajungeti sa faceti sex. Dar daca o faceti, faceti-o protejat.
Ba fraiere ))) aia ti s-a oferit pe tava si tu ai plecat fara sa duci actul la final )) ps: fata are un plus din partea mea, stie ce vrea
Ești băiat, ai 14 ani, ești virgin, visezi...stai liniștit, ni s-a întâmplat la toți.
Sa va sarutati pana va iese pe nas, numai sex nu, ca dati in altele dupa.Desi sper ca nu crezi ca e vreo fata inocenta si pura, mai ales dupa ce ne-ai povestit
Neasteptat ca asta a venit de la o fata, dar daca ea a inceput, trebuia sa continui.
Puteti sa va sarutati cat vreti voi, dar nu la scoala, cunosc cazuri, s.au sarutat mult si au scapat cu avertisment.
Sfatul meu : Daca vreti, sarutati.va, dar nu in incinta scolii, si nici asa excitant..sunteti copii nu uita asta! O fii ea mai perversa dar nu o lasa sa te conduca.
Faza e ca iar am facut o prostie mai mare ca asta. Am avut un poiect de facut fix cu ea si am invitat o la mine acasa. Cand s a descaltat avea niste sosete negre pe care scria cu alb i want sex (ceea ce ma face sa cred ca e cam disperata dupa sex. Eu am trantit o in pat si am inceput sa o sarutsi dupa ea cobora cu gura pana a ajuns... Asa cain pacate m a luat valu si mi a facut sex oral. Recunosc ca s a simtit atat de bine incat scoteam sunete d cred ca se auzeau pana la patru), nu am facut sex. Tot ce pot sa zic e ca o iubesc si stiu ca sunt un adolescent indragostit pe moment.