| soarece1234567 a întrebat:

Astazi mi s a intamplat o chestie foarte ciudata si cred ca in momentu ala nici n am fost constient de ce fac. Dupa ore o colega pe care o simpatizam si ea pe mine m a tras dupa gardul scolii si a inceput sa ma sarute. Prima data am ramas socat da dupa aia mi a placut si am inceput sa I bag limba in gura si ea la fel mie. Cred ca ne am sarutat vreo 5 minute asa pana cand ea mi a desfacut cravata si a aruncat o pe jos si dupa mi a desfacut primul nasture de la camasa. Dupa am continuat sa ne sarutam asa inca vreo 10 minute cu atata pofta.....La un moment dat a mi a vrut sa mi deschida si al doilea nasture da am oprit o. Ea mi a zis ca nu s a saturat si ca mai vrea sa mi simta citez "limba in gura" si am acceptat. Dupa am plecat acasa. Vreau sa va cer un simplu sfat despre ce ar trebui sa fac acum ca nici nu stiu cum am acceptata sa fac asa ceva. Sunt baiat si am 14 ani. Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| Emilian65 a răspuns:

Sarutati-va cat doriti ca la varsta voastra clocotesc hormonii in voi, dar sa nu ajungeti sa faceti sex. Dar daca o faceti, faceti-o protejat.

8 răspunsuri:
| MidnightR a răspuns:

Sa va sarutati pana va iese pe nas, numai sex nu, ca dati in altele dupa.Desi sper ca nu crezi ca e vreo fata inocenta si pura, mai ales dupa ce ne-ai povestit laughing

| LoveSleep a răspuns:

Ești băiat, ai 14 ani, ești virgin, visezi...stai liniștit, ni s-a întâmplat la toți.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Ba fraiere laughing))) aia ti s-a oferit pe tava si tu ai plecat fara sa duci actul la final rolling on the floor)) ps: fata are un plus din partea mea, stie ce vrea

| Kira5854 a răspuns:

Neasteptat ca asta a venit de la o fata, dar daca ea a inceput, trebuia sa continui.

| Roxin a răspuns (pentru Kira5854):

Neasteptat? De ce? Femeile nu pot prelua controlul? Draga mea, am intalnit femei care m-au lasat ''masca''. happy
Think twice.

| soarece1234567 explică:

Faza e ca iar am facut o prostie mai mare ca asta. Am avut un poiect de facut fix cu ea si am invitat o la mine acasa. Cand s a descaltat avea niste sosete negre pe care scria cu alb i want sex (ceea ce ma face sa cred ca e cam disperata dupa sex. Eu am trantit o in pat si am inceput sa o sarutsi dupa ea cobora cu gura pana a ajuns... Asa cain pacate m a luat valu si mi a facut sex oral. Recunosc ca s a simtit atat de bine incat scoteam sunete d cred ca se auzeau pana la patru), nu am facut sex. Tot ce pot sa zic e ca o iubesc si stiu ca sunt un adolescent indragostit pe moment.

| Superdumnezeuomniscient a răspuns:

Benzinarie - prezervative- pat - sex, clar

| Pufoseniiee a răspuns:

Puteti sa va sarutati cat vreti voi, dar nu la scoala, cunosc cazuri, s.au sarutat mult si au scapat cu avertisment.
Sfatul meu : Daca vreti, sarutati.va, dar nu in incinta scolii, si nici asa excitant..sunteti copii nu uita asta! O fii ea mai perversa dar nu o lasa sa te conduca.