Sarutati-va cat doriti ca la varsta voastra clocotesc hormonii in voi, dar sa nu ajungeti sa faceti sex. Dar daca o faceti, faceti-o protejat.
Sa va sarutati pana va iese pe nas, numai sex nu, ca dati in altele dupa.Desi sper ca nu crezi ca e vreo fata inocenta si pura, mai ales dupa ce ne-ai povestit
Ești băiat, ai 14 ani, ești virgin, visezi...stai liniștit, ni s-a întâmplat la toți.
Ba fraiere ))) aia ti s-a oferit pe tava si tu ai plecat fara sa duci actul la final )) ps: fata are un plus din partea mea, stie ce vrea
Neasteptat ca asta a venit de la o fata, dar daca ea a inceput, trebuia sa continui.
Faza e ca iar am facut o prostie mai mare ca asta. Am avut un poiect de facut fix cu ea si am invitat o la mine acasa. Cand s a descaltat avea niste sosete negre pe care scria cu alb i want sex (ceea ce ma face sa cred ca e cam disperata dupa sex. Eu am trantit o in pat si am inceput sa o sarutsi dupa ea cobora cu gura pana a ajuns... Asa cain pacate m a luat valu si mi a facut sex oral. Recunosc ca s a simtit atat de bine incat scoteam sunete d cred ca se auzeau pana la patru), nu am facut sex. Tot ce pot sa zic e ca o iubesc si stiu ca sunt un adolescent indragostit pe moment.
Puteti sa va sarutati cat vreti voi, dar nu la scoala, cunosc cazuri, s.au sarutat mult si au scapat cu avertisment.
Sfatul meu : Daca vreti, sarutati.va, dar nu in incinta scolii, si nici asa excitant..sunteti copii nu uita asta! O fii ea mai perversa dar nu o lasa sa te conduca.