anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Astazi vreau sa va povestesc cel mai greu moment pe care l-am trait pana acum.
De o saptamana prietena mea s-a despartit de mine " mi-a zis ca nu e genul ei de relatie. ca nu mai poate.
In relatia asta pot sa spun fara nici o retinere ca am gresit de multe ori. ( am avut momente cand am fost indiferent cu ea, cand pur si simplu nu eram asa atasat de ea ca acum ) am fost impreuna 8 luni. 8 luni in care am trecut prin multe ( certuri, momente dificile, ea a fost plecata in alta tara la o ruda pe timpul veri.
Inainte sa plece am facut o greseala pot sa zic ca enorm de mare sad I-am zis ca vreau sa ne despartim. in momentul ala pot sa zic ca am rectionat cel mai prost. despartirea aia a durat in jur de 30 min - o ora. deci i-am spus asta si dupa am avut o senzatie enorm de grea, care pur si simplu ma macina. am simtit ca am facut cel mai prost lucru din viata mea cand i-am spus asta. si acum regret. In alea cateva zeci de minute cat am fost despariti ea a plans foarte mult. si numai cand ma gandesc la asta imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii crying In momentul cand ea a plecat in din tara a inceput sa mi fie foarte dor de ea sad extrem de dor. am avut si atunci momente proaste in care am mai fost indiferent cu ea cu toate ca nu merita asta ( eu am gresit cel mai mult ) dupa ce s-a intors in tara a fost totul bine. eram ok. doar ca ea e o fire familista si mi-a spus mereu sa ma duc sa i cunosc familia. si eu am incercat sa evit ( imi era rusine. aveam impresia ca ne grabim ) dupa ce a venit inapoi in tara am inceput sa tin la ea ca la ochii mei din cap. cu toate ca am mai avut certuri si faze proaste. si inante s aimplinim 8 luni a zic ca vrea sa ne despartim ca nu are timp nici pentru ea. ca nu e genul ei de ralatie.
Din acel moment pot sa zic ca am un gol imens in inima.
ce credeti ca ar trebui sa fac? ( eu chiar vreau sa ma impac cu ea ) dar mi-a zis ca nu mai simte nimic pentru mine.
eu vreau sa lupt pentru ea
e o fata care pur si simplu ma facea sa ma simt in al noualea cer cand eram cu ea. ( nu mi e rusine sa recunosc ca am plans. e singura femeie pentru care am plans si chiar nu pot sa fac nimic ( ma gandesc tot timpul la ea si la momentele cand am suparato ) Si regret enorm.
ce ar trebui sa fac?
sa o las un timp sa se linisteasca? si dupa sa incep din nou sa o caut?
vreau un raspuns cat mai sincer

6 răspunsuri:
| Elena2106 a răspuns:

Cred ca trebuie sa o lasi putin sa se linisteasca dupa accea poti incerca sa ii explici cat de mult o iubesti si ca nu vrei sa o pierzi.

| IonelaS12 a răspuns:

Eu as zice ca ar trebui in momentul asta sa ii arati cat de mult iti lipseste. pentru ca ea poate s-a despartit de tine din cauza ca nu o faceai fericita si stii cum se zice " dc sa stau langa o persoana care ma face sa sufar mereu " daca vrei sa faci ceva pentru ea. Nu folosi doar mesajele sau sa o suni. incearca si da cat mai des peste ea. Adica mie asta mi.ar placea as fi in locul acelei fete. Intalneste-te cu ea fara ca ea sa stie. opreste.o si clarifica lucrurile. daca tii mult la ea ai face orice sa o recastigi..demonstreazai asta. daca e nevoie punete si in genunchi sa iti mai dea o sanza.iar daca ea inca tine la tine se va vedea asta pe chipul ei

| Spadafora72 a răspuns (pentru IonelaS12):

Cum pot sa stiu daca mai tine la mine?
I am mai dat mesaje. la unele mi-a dat seen. la altele mi-a raspuns
I-am spus cat regret lucrurile pe care le am facut si cat am suparato. ea mi-a mai reprosat anumite chestii pe care le am facut. in timpul conversatiei.
cum pot sti daca mai simte ceva pentru mine?

| Freya1 a răspuns:

( luni nu este asa mult eu am stat cu cineva 8 ani.
Indiferenta, lipsa de comunicare de afectiune si neantelegerea afecteaza foarte mult indiferent ca este de 8 luni sau 8 ani.Voi trebuia sa fi-ti cei mai indragostiti acum fiind la inceput dar voi ati fost fix invers si da ai si tu partea ta de vina.
O femeie este sensibila si simte nevoia de atentie si iubire iar tu ai ignorato, nu ai comunicat cu ea, nu ai inteles-o si cu asta ai gresit.In schimb ea trebuia sa inteleaga ca prin graba ei de a creea o relatie foarte stabila de a te baga in familia ei si etc te-a speriat si poate si asta te-a indepartat.Asa ca vorbeste cu ea sau explica-i astea printr-un mesaj si apoi lasa-i timp iar daca nu te cauta renunta si mergi mai departe

| whatevernvm a răspuns:

Pentru inceput, cati ani aveti?

| LoveSleep a răspuns:

Încetează să te mai învinuiești atât. Tipa e cu altul, de-aia te-a părăsit. Probabil ai făcut greșeli, dar nu alea la care te gândești tu.