Cred ca trebuie sa o lasi putin sa se linisteasca dupa accea poti incerca sa ii explici cat de mult o iubesti si ca nu vrei sa o pierzi.
Eu as zice ca ar trebui in momentul asta sa ii arati cat de mult iti lipseste. pentru ca ea poate s-a despartit de tine din cauza ca nu o faceai fericita si stii cum se zice " dc sa stau langa o persoana care ma face sa sufar mereu " daca vrei sa faci ceva pentru ea. Nu folosi doar mesajele sau sa o suni. incearca si da cat mai des peste ea. Adica mie asta mi.ar placea as fi in locul acelei fete. Intalneste-te cu ea fara ca ea sa stie. opreste.o si clarifica lucrurile. daca tii mult la ea ai face orice sa o recastigi..demonstreazai asta. daca e nevoie punete si in genunchi sa iti mai dea o sanza.iar daca ea inca tine la tine se va vedea asta pe chipul ei
Cum pot sa stiu daca mai tine la mine?
I am mai dat mesaje. la unele mi-a dat seen. la altele mi-a raspuns
I-am spus cat regret lucrurile pe care le am facut si cat am suparato. ea mi-a mai reprosat anumite chestii pe care le am facut. in timpul conversatiei.
cum pot sti daca mai simte ceva pentru mine?
( luni nu este asa mult eu am stat cu cineva 8 ani.
Indiferenta, lipsa de comunicare de afectiune si neantelegerea afecteaza foarte mult indiferent ca este de 8 luni sau 8 ani.Voi trebuia sa fi-ti cei mai indragostiti acum fiind la inceput dar voi ati fost fix invers si da ai si tu partea ta de vina.
O femeie este sensibila si simte nevoia de atentie si iubire iar tu ai ignorato, nu ai comunicat cu ea, nu ai inteles-o si cu asta ai gresit.In schimb ea trebuia sa inteleaga ca prin graba ei de a creea o relatie foarte stabila de a te baga in familia ei si etc te-a speriat si poate si asta te-a indepartat.Asa ca vorbeste cu ea sau explica-i astea printr-un mesaj si apoi lasa-i timp iar daca nu te cauta renunta si mergi mai departe
Încetează să te mai învinuiești atât. Tipa e cu altul, de-aia te-a părăsit. Probabil ai făcut greșeli, dar nu alea la care te gândești tu.