| OneStepAhead a întrebat:

Azi a fost ultima zi de vacanta pentru mine, iar vacanta am petrecut-o la mare. Azi trebuia sa plec spre casa, dar inainte sa plec am vazut o fata prin locul unde stateam (era cu niste prieteni de familie). Ei bine, m-am indragostit pe loc de aceea fata. Nu stiu cum, dar s-a intamplat totul pe loc. Atunci a trebuit sa plec, mi-am luat bagajele si am plecat spre gara sa prind trenul...toata ziua m-am gandit numai la ea si nu pot sa ma gandesc la nimic altceva, nici nu pot sa dorm. Ce as putea sa fac? Nu stiu varsta ei (cred ca e mai tanara ca mine) si nu ii stiu numele, nici nu am apucat sa vorbesc cu ea pentru ca ma grabeam. As cauta pe Facebook sa vad daca are cont, dar nu stiu nici prenumele eicrying Ce ma supara foarte mult, este ca nu am apucat sa o cunosc, si am vazut-o fix cand plecam. M-as fii intors din drum, dar era o urgenta si trebuia sa plec acasacrying Ce fac?crying

Răspuns Câştigător
| Danysan a răspuns:

Amice nu te lasa -E o vorba uneori in viata dragostea ne bate la usa sau mai bine zis marea iubire dar suntem asa de prosti incat ocupati, grabiti sau cum e cazu tau neglijam acest aspect si apoi ne plangem ca nu am gasit persoana respectiva. Daca ai vreo cunostinta la mare ar fi bine sa o rogi sa vada cine e tipa -sa vb cu ea poate sa iti faca rost de nr ei sau adresa de facebook.Nu te lasa asa am facut eu odata cand eram mai mic si prost -am vazut o tipa in parc si era asa de frumoasa...dar imi era rusine sa ma bag in vb cu ea -si ea sa ridicart la un moment dat si a plecat.Nu iti spun ca mi-am dat palme si m-am criticat cat de prost sunt o luna intreaga laughing.I-ao tu pe aia de unde nu-i pe cine sa intrebi la cat e Bucurestiu asta de mare e ca si cum ai cauta... Funda?:-D?

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Du-te inapoi si caut-o, marile iubiri cer sacrificii!

| OneStepAhead explică (pentru neutrino):

As face asta chiar acum! Dar sincer chiar nu potcrying Oricum sunt foarte obosit si nu pot sa dorm pentru ca ma gandesc la ea.

| Anaaaaaaaa a răspuns:

Hai sa fimi seriosi cum sa te indragosteti de o fata pe care nu o cunosti nu ai mai vazut'o Iti va trece pentru ca nu o vei mai vedea daca era sa o mai vezi nu'ti mai trecea si te gandeai numai la ea!

| Aηdяєєa a răspuns (pentru Anaaaaaaaa):

Poate e dragoste la prima vedere.hee hee

| Viviluka a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat ceva aseamanator. Mergeam la Biserica, eram singura pe drum, si un tip intr-o masina tot striga dupa mine. Bineinteles ca nu am vrut sa ma intorc, apoi vazand ca nu il bag in seama m-a intrebat daca merg la Biserica ( vazand tinuta mea ) si atunci mi-a atras atenta si i-am zis ca da. Cauta si el Biserica, dar nu cea la care mergeam eu. Cand m-am uitat mai atent la el, era asa de dragut. Ah, ce rau imi paruse ca nu am avut curaj sa ii zic nimic mai mult si nici nu l-am putut ajuta cu ceva. La cativa pasi, l-am zarit din nou, coborase din masina si vorbea la telefon, i-am zis : " Nici acum nu ai gasit Biserica " si mi-a raspuns razand " Nu, trebuie sa fie undeva pe aici ". Ah, nu am avut curaj sa ii zic sa vina cu mine la cea care mergeam eu. Am aflat cum il cheama si de unde e, dar pe facebook nu l-am gasit, stiam foarte putine lucruri despre el, ma apucasem sa intreb lumea din orasul lui daca il cunoaste. Dar aveam prea putine informatii. Asa ca am renuntat la acel print frumos pe care il vazusem. Eu cred ca ar fi cazul sa faci la fel. Minunile astea se intampla doar in filme

| OneStepAhead explică (pentru Anaaaaaaaa):

Raspuns degeaba...am mai vazut-o, dar nu chiar.

| Darkmagic a răspuns:

Un singur lucru mai poti face, daca ai un prieten, coleg, etc la mare acum, roaga-l sa o caute la hotelul unde locuia, poate o mai gaseste.
Asta intr-un caz fericit.
Daca vrei insa un sfat bun, uit-o pe fata aia, ce ai simtit tu pentru ea nu e dragoste ci doar o scanteie care a cazut in gol.
Trebuie sa intelegi ca esti intr-o stare de oarecare vulnerabilitate...ai o anume tristete a "ultimei zile de vacanta", ai nostalgia marii pe care nu o vei mai vedea decat la anul, si toate acestea coroborate cu faptul ca ai vazut o fata frumoasa te-au cam dat peste cap.
Ca sa-ti fie mai usor, gandeste-te ca poate fata locuieste intr-un oras din celalalt capat al tarii, sau ca are un iubit si prin urmare este intangibila.
Succes...

| OneStepAhead explică (pentru Darkmagic):

Nu as uita-o nici daca nu m-ar placea sau daca ar avea deja un prieten...