| Anonim856743 a întrebat:

Salut TPU. Azi am observat ca mi place de un baiat care este si coleg de clasa cu mine. Nu as vrea sa-i zic ca o sa ma fac de ras si probabil o sa se auda in toata scoala si nu stiu ce as putea face... am iesit cu el si inca un prieten la un film si am tot simtit un fel de atractie fata de el. am mai avut 2 relati cu fete si parca nici una nu m-a satisfacut. Tin sa mentionez ca am 14ani. Si daca nu ti plac astfel de relati sau vrei sa mi dai alt comentariu gen "ar trebui sa te interesezi de scoala nu de prosti" sau alte prosti sa nu comenteze. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| ZyRRe a răspuns:

Salut! Încă ești mic și încă explorezi, este oarecum normal, nu cred că majoritatea dar oricum sunt mulți bărbați care au simțit asta la un moment dat, la început. Legat de colegul de clasă, dacă el nu are intenții pentru băieți, nu cred că ar trebui să îi spui. O să ajungi "ciudatul școlii" și nu o să mai poți repara asta niciodată.

5 răspunsuri:
| SVEPUATA a răspuns:

Calcate-ar tirul cu pepsi

| Anonim856743 explică (pentru ZyRRe):

Ok mersi de sfat

| Violleta2022 a răspuns:

Placutul ca prieten se intampla la orice varsta, mai ales acum, in prag de adolescenta si pentru atata lucru nu trebuie sa creezi un topic pe forum ca sa ne intrebi pe noi, ci pur si simplu sa-l intrebi pe el, daca vrea sa fiti prieteni.

| Anonim856743 explică (pentru Violleta2022):

Nu i ca prieten. ii ca iubit adica imi place de el mai mult ca un prieten

| Violleta2022 a răspuns (pentru Anonim856743):

La 14 ani, dupa cum spuneam, nu poti sa ai un iubit, fiindca nu ai deea cu ce se manaca iubeala aia. Tu esti inca copil mic, virgin, inca nu stii ce este sexul si sincera sa fiu, nici penis adevarat nu ai, doar un cuc, ca orice copil de 14 ani.
Hai sa mai cresti un pic, ca sa intelegi ce inseaman gay, ce inseamna un prieten si apoi sa ajungi sa faci diferenta.
mai toti baiteiid e varsta ata au ganduri amestecate din cauza ca se masturbeaza si ai erectii cand vad un penis erect, intr-un film sau poza, dar asta nu inseamna ca esti gay!