| Skloionieh a întrebat:

Salut TPU
Care este mărimea normală a penisului la 13 ani?
EU am 9 cm și colegi râd și spun că ei au mai multcrying știu că nu trebuie sa mă intereseze lucrurile astea dar așa suntem noi copii vrem să știu orice va rog spuneți voi ce marmelada aveți și la ce vârstă eu am 13 ani 1, 45. 38kg și penisul de 9 cm e prea mic? Va rog răspundeți

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Eu nu m-as precoupa de marimea penisului cand sunteti atat de mici, ca fiecare are perioada de crestere diferita de a altora si daca pana acum au crecsut mai mult decat tine, pe la 15 ani vor stagna, pe cand tu poti creste pana la 17-18 ani.
La cat esti de micut acum 1.45m si 38 de kg, m este normal cuculetul tau!

10 răspunsuri:
| Mihai1810 a răspuns:

La 13 ani nu exista o medie a lungimii penisului, pentru ca la 13 ani abia incepe dezvoltarea. Oamenii se dezvolta diferit, unuia ii creste penisul de la 11 la 13 ani si dupa nu ii mai creste si altuia ii poate incepe sa creasca abia la 13 ani. E prea devreme sa iti pui intrebari despre lungimea penisului.

| Skloionieh explică (pentru Mihai1810):

Mulțumesc mult! Câți ani ai? Ești adult să știu dacă am încredere dacă ești copil îmi poți spune mărimea ta? Știu nu trebuie să mă intereseze dar colegi sunt foarte răi râd de mine că eu am de 9 cm și ei spun că au 12, 14

| corbulalbrosu a răspuns:

Lungimea actuala a penisului tau este destul de mica daca o raportam la varsta ta, dar este posibil ca adevarata marime a penisului tau sa fieafectata de faptului ca dezvoltarea corpului si a organismului tau se pare ca ar fi intr-o oarecare masura intarziate. Insa deocamdata aceasta ingrijorare este oarecum nefondata fiindca organismul tau de abia de acum isi incepe adevarata dezvoltare. Avand in vedere ca penisul creste si se dezvolta pana in jurul varstei de 16-17 ani, exista toate sansele ca pana la urma penisul tau sa ajunga la o marime considerata ca fiind catusi de cat ''normala'' in jur de 12-14 cm. Multa sanatate!

| Skloionieh explică (pentru corbulalbrosu):

Mărimea este 10 am scris aiurea 9

Chiar este mică un prieteni care nu sunt de la școală mi-au spus că ei o au de 8 la 13 ani. Colegi spun că o au Mai mare

| Skloionieh explică (pentru Violleta2022):

Ok mulțumesc de răspuns

Dumneavoastră câți ani aveți?

Totuși 10 cm e mică?

| Emilian65 a răspuns:

Nu este mic. Lasa la o parte ce spun colegii tai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt altii adulti cu penisul de 9 cm. Ei sa fie ingrijorati, nu tu. Pana la varsta de 21 ani cand in medie ia sfarsit pubertatea la baieti, are timpul sa se dezvolte cocoselul tau. Apoi vei scrie pe TPU "am un penis de 18 cm". Poate si la 18 cm il vei considera mic. laughing

| Mihai1810 a răspuns (pentru Skloionieh):

Am 19 ani. Sincer nu m-a preocupat marimea. Undeva la 13-14cm cred. Si oricum colegii tai se pot lauda, nu ai cum sa stii, poate au de 6-7cm si se lauda ca il de 12.