| Rares96 a întrebat:

..Ce inseamna daca am ata aceeia de pe penis? Inseamna ca sunt virgin nu? si la ce ani o sa cada?

11 răspunsuri:
| Hpzox a răspuns:

Da esti inca virgin.
Ata aia no sa cada laughing o sa se rupa, si doar atunci cand o sa faci sex-dragoste cu o fata, nu la o anumita varsta.
Deci pana atunci o sa tot o ai acolo. happy

| anonima3389 a răspuns:

Nu este adevarat.ata aceea se poate rupe sau nu.chiar daca ai facut dragoste, aia poate sa stea acolo si toata viata.la unii baieti se rupe, la altii nu.

| Ekcstsy a răspuns:

Aici depinde de caracteristicile penisului parerea mea Grosime lungime etc. si de cate ori faci sex. Nu inseamna ca esti virgin. Oarecum la noi chestia asta ne cam ajuta ca putem spune ca nu suntem virgini si nimeni nu poate sa isi dea seama decat fata cu care esti in pat. Nah acum depinde cum te misti si cat rezisti ca de obicei pentru prima data... termini repede. Vba anonimei. cand se rupe se rupe sau nu se rupe deloc. Unele culte au apelat la circumcizie, taierea atei de la varsta frageda, lucru care din punctul unora de vedere duce la o alta dezvoltare a penisului mai ales in lungime. Nu-s daca e adevarat ca nu-s evreu da nah se poate. Nu-ti mai fa ganduri aiurea.

| Jony123 a răspuns:

Inseamna ca esti virgin, si aia nu cade, se rupe atunci cand vei face sex sau te vei masturba; la unii apar complicatii ca nu se rupe... si asta e o problema si ar cam treebui consultat un medic, dar daca nai inca 10~14 ani si inca o ai acolo mai asteapta putin, la unii se rupe mai greu, se poate rupe si "manual" prin masturbare... Cauta pe internet informatii ca sa te lamuresti!

| Hpzox a răspuns (pentru anonima3389):

Hai serios? si te pomenesti ca el este cel care no sa i se rupa ata?

| anonima3389 a răspuns (pentru Hpzox):

Pai eu de unde sa stiu ce o sa i se intample lui? fiecare om e diferit asa si organele noastre..ata nu tine de virginitate sau nu, cum e la fete, cu himenul.

| Veilside_vally_1997 a răspuns:

Nu cade se rupe.si se rupe atunci cand bani chelu la gaurica tongue

| Azµre a răspuns (pentru Jony123):

Doamne mare ti-e grădina. Nu are nici o legătură ruptul aței cu viața sexuală! Este o prostie. Ața nu se rupe OBLIGATORIU! Ața nu arată virginitatea la băieți și așa mai departe, este un mit ceea ce spuneți voi! Faza cu ruptul aței este un mit luat din folclor. Ața în cel mai rău caz se va rupe sau întinde dacă este subțire iar asta depinde de fiecare cum a avut tăiat prepuțul când era mic. În concluzie unora li se poate rupe pentru că este mai subțire sau li se poate întinde, altora li se va rupe din prostie ca vor trage de ea că așa au auzit că dacă li se rupe ața numai sunt virgini și așa trebuie, iar altora nu se va rupe în veci. Ceea ce spui tu acolo cum ca unii au probleme și trebuie să se ducă la medic eu cred că faci confuzia cu Fimoza care e cu totul și cu totul altceva.
ÎN CONCLUZIE: Nu ața diferențiază un barbat virgin de altul care nu este virgin... este o prostie. Așa că numai mințiți copii cu prostii.

| Azµre a răspuns (pentru Hpzox):

Nu e adevărat. Unora li se poate rupe/întinde altora nu. Eu fac sex de la 16 ani și nu mi s-a întamplat nimic, și nu mă jenează cu nimic, este o prostie. Ața/Frenul ține prepuțul peste gland, îl acopra astă e rolul.

| Vladuthz a răspuns:

Virgin inseamna ca nu ai avut pana acum nici un contact sexual. Ata aceea de obicei se rupe ea singura dupa primul contact sexual, insa nu este obligatoriu. Eu de exemplu am avut pana acum 2 contacte sexuale (adica am facut sex de 2 ori) si inca o am.

| smokeme1992 a răspuns:

Poate sa nu se rupa crede-ma iti zic din proprie experienta si am avut zeci de contacte si protejate si neprotezare, iar ata s.a intins probabil din cauza masturbatii la varste fragedehappy