| andreidu a întrebat:

Ce parere aveti? Am 28 de ani si sunt impreuna cu o fata de 14 ani. Parintii ei nu au aflat de relatia noastra, si este cam greu sa ne ascundem.
Ce ar trebui sa fac?
Sa facem cunoscuta relatia, sa ne despartim, sau sa continuam asa?
A devenit foarte ciudat totul si nu stiu ce sa fac.

Răspuns Câştigător
| slrs a răspuns:

Esti pedofil clar

26 răspunsuri:
| ValyMT2 a răspuns:

Despartete de ea sunbt 14 ani diferenta.

Nu merge frate las-o balta.

| braga a răspuns:

Iti zic sigur ca nu vor fi de acord cu relatia voastra! Nici mie nu mi se pare normal...o fata de 14 ani cu un tip de 28 de ani :-s!

| Cristi_Cristutz_1993 a răspuns:

Esti nebun:!? despartate de ea dar incet k dupa o sa sufere rau lasao incet e diferenta de 14 ani intre voilaughing

| eurynomus a răspuns:

Daca te afla cineva, nu neaparat taicasu si vb la politie iti iei si u cativa ani de pukarie. crezi ca se merita?

| Vibrations a răspuns:

Casă de piatră! (pușcărie)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu diferenţa de vârstă e problema din punctul meu de vedere, ci faptul că ea e minoră.
Faptul că tu ai o vârstă dublă faţă de a ei, nu face decât să agraveze situaţia.
E aproape garantat faptul că părinţii nu vor fi de acord cu relaţia voastră, şi nu ii invinuiesc. Insă oricum, in calitate de părinţi, mai ales pentru că fata e minoră, aceştia au dreptul să ştie de relaţie.
Fii tu matur in acest sens.

Ar trebui să intrerupeţi relaţia până implineşte ea 18 ani (dacă va fi să mai fie).

| Darkmagic a răspuns:

Ar trebui sa o lasi, daca se poate in asa fel incat sa nu sufere, desi la anii ei nu prea stie ce e aia dragoste.
Explica-i ca nu sunteti facuti unul pentru altul, sau orice "bla, bla" cu care poti schimba gandurile unui copil.
Pentru ca E un copil.
Adultul esti tu in "relatia" asta, si un adult NU se "ascunde" de parintii fetei...DAR nici nu poate avea o relatie cu o fata de 14 ani.
Ai 28 de ani si nu ai gasit o femeie mai apropiata de varsta ta?

| Annim a răspuns:

Si stii de ce ciudat? te intilnesti cu o copilita iata de ce totul e atit de straniu. Da, o astfel de diferenta nu este o problema cind femeia are minimum 20, dar da-o drea qlui de iubire cauta-ti de treaba,, sau mai bine o prietena decenta Vei avea degraba 30 si mai ales te ve-i viri in probleme cu parintii si toata lumea te va lua peste picior... esti inca tinar savureazati tineretea asta de 20 40 pentru ca iti va parea rau mai tirziu. Good LUck (:

| unknownn a răspuns:

E o gluma sau creierul tau a dat eroare la 14 ani si n-a mai crescut?

Răspuns utilizator avertizat
NOname
| NOname a răspuns:

14 ani?! Ești pedofil? (de fapt, e mai mult o afirmație)
Să știi că ceea ce faci nu e doar imoral, e și ilegal (orice scuză ai încerca să-ți găsești).
Lasă copiii în pace! Și consultă un psiholog sau predă-te direct la poliție (să nu-i rănești și pe alții)!

| Darkmagic a răspuns (pentru andreidu):

?
Esti un tip "destul de religios"?
Ce relevanta are Vaticanul aici Andrei?
Nu cunosc sistemul legislativ al statului Vatican, dar poate si in...Togo varsta pentru un asemenea "consimtamant" e de 12 ani, asta nu e o scuza, la dracu.
Cand o sa terminati cu tampeniile de tipul: "Eu 30, "iubita" 16, e ok"? "E... iubeala?"
NU, nu e!
La asemenea varste, "femeia" n-are habar de mintea ei, si un "barbat" cu ceva creier sau experienta se poate juca cu mintea si cu trupul ei cum vrea.
Iti pare morala treaba asta? Ca religioasa in niciun caz nu e.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Să ai GRIJĂ să nu te acuze de "corupere de minore" - părinţii ei, bine-nţeles!

Apoi, mie NU mi se pare OK - o astfel de relaţie NU e normală, deoarece ea nu ştie ce vrea la vârsta asta...

| neutrino a răspuns:

Nu intotdeauna ani multi inseamna si multa minte. Sper sa nu fie adevarat ceea ce ai scris.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru andreidu):

Tip,,destul de religios''?!
Wt...
Ce relevanţă are Vaticanu' la relaţia ta cu o minoră de 14 ani? Şi chiar e nevoie de restricţii legale pentru a realiza că e moral greşit ce faci tu, ca să nu mai menţionăm complet imatur?
Sunt foarte flexibilă şi permisivă când vine vorba de diferenţa de vârstă in cadrul unui cuplu, atâta vreme cât ambii au cel puţin vârsta majoratului!
Dacă aveai 15 ani, mai inţelegeam; dar ai 28, for crying out loud!
Iar faptul că incerci să aduci argumente,, religioase'' pentru a-ţi justifica relaţia cu un copil e absolut ridicol de aberant.

| jhonsmyth a răspuns:

Mai,eu am22de ani si prietena mea are17si jumatate si ink masa nu stie mai nimic de mine, stie ca vorbeste cu mine pe mess mai la telefon dar asa ca amici, acum sincer sa fiu cu tine ma simt eu oare cum ca am22si ea17si jumate abia in martie la anul-l face18, dar tu 28si ea14? mi se pare cam mult, si in plus in Romania se pedepseste pedofilia exact ca si cum ai omora un om de la7la25de ani poti sa faci, daca mai si intretii relatii sexuale, mult muuuuuuuuuuuult succes, sincer mi-e mila de tine, chiar nu ai gasit una de20macar nu de25, pfffffff nu stiu ce sa zic, o zi buna eu nu te critic ca nu am voie doar asa ti-am zishappy

| FanDrG a răspuns:

Ai dublu varsta ei omule. Las-o in pace, nu merita sa intri la racoare din cauza unei fete.

| eurynomus a răspuns (pentru andreidu):

Cunosc cazuri de puscarie crancena pentru mai putin de atat, incerca ti norocul si ai sa vezi, poate daca ai noroc sa nu afle nimeni sa fie ok dar si daca afla o sa fi fetizta pukariei, mult succes laughing

| IndiferentXD a răspuns:

Ori esti vreun raton ori pedofil :\
Aia abia a deschis ochii in lume si tu ai o relatie cu ea
Dmneeoh go on

| StefanXy a răspuns:

Frate las-o ca e minora... ia-ti si tu o bunaciune de 20-22 ani cu sani mari care nu te poate da in judecata pentru Corupere de minori sau Viol

| LoveForShania a răspuns:

Mai bine mă abțin din comentarii. Ar trebui să-ți îngropi creierul numai pentru faptul că îți permiți să vorbești cu o fetiță, că altfel nu i pot spune, de 14 ani, dându-te drept ceva mai mult decât un simplu prieten, dapai să ai o relație cu ea, și de aici reies gândurile tale/acțiunile în cel mai rău caz de pedofil.

Laso frate, dacă nu vrei să ajungi la pușcărie.
Ea e doar o copilă care nu gândește, s-o da ea mare divă, dar dacă chiar era nu se combina cu unu' de vârstă dublă decât ea.
Dar așa e în zilele de azi, copilele astea se uită la bărbați de 30 ani, neamintindu-și că ele abia au intrat la liceu și au în față multă carte fără de care nu valorezi nimic în ziua de azi, dar ele se gândesc la relații și tâmpenii de genu.

Măcar tu, bărbat în toată firea, să fi puțin mai rațional happy
Dacă nici tu la 28 ani nu poți realiza tot căcatul pe care îl faci, înseamnă că, se duce totu' în țara asta!

Sincer, dacă aș fi în locu' lu taicasu, ți-aș da foc, din toată inima.
Cum am mai zis, numai pentru faptul că ai tupeul să te uiți la fiica lui de 14 ani.

| Crocaa a răspuns:

Intotdeauna am crezut ca dragostea nu are varsta si inca sustin asta.Dar, lasand la o parte faptul ca ea este minora si tu ai dublul varstei ei, stii cat va dura "relatia" voastra? Pana vor afla parintii ei, atat.Pentru ca vor fi socati sa afle asa ceva si nu exista nici cea mai mica sansa ca ei sa va accepte relatia. Sfatul meu este sa alegi intre:sa-ti cauti o fata de varsta ta, sau sa o lasi in pace pana creste mai mare, pentru ca nu cred ca puteti sa va ascundeti tot timpul.Ar mai fi varianta sa continuati asa pana se mai poate, dar va fi rau pentru ea cand vor afla parintii ei, cu siguranta vor deveni mult mai stricti cu ea, asa ca ar fi bine sa te gandesti si la ea.

| gabysqy a răspuns:

Cristutz are dreptate da fa repede ca dac afla cineva se duce la politi si o sa fie nasoala treabawinking

| Oana92 a răspuns:

Hmmm...si intre mine si prietenul meu sunt 7 ani diferenta, dar chiar 14 ani, nu crezi ca e cam mult? adica totusi, ea e un copil iar tu ar trebui sa fi un barbat matur cu capul pe umeri.