Pai...Sincer daca chiar sunteti prietene adevarate ar trebui sa-i spui ceea ce simti pentru respectivul baiat, daca chiar tine la tine prietena ta ar trebui sa inteleaga.In plus, mai bine pierzi un baiat decat o prietenie.Baietii vin si pleaca dar prietenia ramane acceasi.
Daca ea stia ca iti place de acel baiat, si ea sta cu el asa e deja nesimtire. Nu merita sa iti fie prietena o astfel de persoana. Dar s-ar putea sa existe si o alta varianta.
Daca prietena ta il iubeste cu adevarat pe respectivul baiat si baiatul la fel, nu ai de ce sa te superi. Se iubesc cu adevarat si tu nu il poti obliga pe prietenul ei sa nu o mai iubeasca, sau sa o obligi pe prietena ta. In privinta asta, din pacate, nu ai ce sa faci .
Sper ca te-a ajutat raspunsul meu, am fost cate de sincera am putut la intrebarea ta.
Da, ai dreptate, e nesimtire, dar ea nu il iubeste cu adevarat. Si ea iubeste un baiat, si suspina dupa el de 2 ani, din perioada in care ne-am cunoscut eu cu ea, si imi stia toata povestea mea cu el. In schimb, acum sunt foarte buna prietena cu el, si-mi spune tot. Chiar o iubeste, dar ea isi bate joc. Asta ma deranjeaza la culme! si nu agreez asa ceva. oricum mersii de incurajare!
Uumh da. stiu ca e o prostie totala. am facuuto doar cand nu mai rezistam presiunilor si tensiunilor pe care le aveam cu cei din jur. asa m-am descarcat. dc?
Mutubal întreabă: