Pentru inceput ai proceda bine, in continuare vezi sa nu o presezi prea, mult, abia v-ati cunoscut, va vedeti si vorbiti deja la scoala, cu timpul ve-ti vorbi si pe whapp. Ai putea sa ii trimiti intr-o zi un mesaj si sa o intrebi, ce exercitii v-au dat la mate, ca ai uitat sa notezi, sau ai lipsit.
Ca sa fie atrasa de tine trebuie sa i povestesti despre tine ( eu am un coleg de banca nou care nu mai tace din gura imi povesteste mereu despre el si cea facut el in trecut, sunt baiat ) de ce sa nu faci si tu asa? Chiar daca nu ai povesti bagi si tu de la tine ))))) Asta e atractie sufleteasca, daca vrei atractie fizica, haine de firma si bani )) iar dupa ce i povestesti despre tine o inviti la un suc sau in oras ca n ai mai iesit de mult ca n ai cu cine si dupa mai vorbiti, ii faci complimente ca e frumoasa etc...si dupa faci tu cumva sa o muaa ) Bafta
Deja am cerut temele vreau sa știu un pas următor. Țin sa repet ca râdem mereu împreună și/sau când e și colegul de bancă și colega ei de bancă. Sta în spatele meu. Timpul va rezolva și chestia asta. Însă momentan cred ca sunt pe drumul cel bun, desigur exista și opțiunea sa nu vrea o relație... Sper sa nu fie însă așa
Din pacate nu simte nimic pentru mine. E foarte complicata ca si persoana si mi-a zis "nu vreau sa suferi din cauza mea"... e okay pana la urma am ramas prieteni buni.
Ok. Mai sunt o gramada de gagici la liceu, e mai greu sa gasesti una echilibrata insa, ori e prea complicata ori e prea fitoasa.
AndrewTate7789 întreabă: