Practic este imposibil de oferit un raspuns obiectiv sau un sfat de urmat intr-o situatie atat de.....imposibila. Fiindca esti majora si mai ales fiindca reusesti de una singura sa-ti castigi existenta astfel ca nu mai esti dependenta integral de parintii tai, incearca sa-ti iei viata in propriile maini. Insa analizeaza foarte bine daca merita sa renunti (momentan) la parinti in favoarea persoanei iubite si daca acel ''cineva'' merita un asemenea sacrificiu. Mult succes in viata!
Normal că părinţii decide cu cine vrei să fi împreună dacă acea fată merită să fie cu tine ştie să fie o fată de casă cuminte sau dacă este o extravaganţă care nu ai pasă de nimic nu o să accepte.
In primul rand, parintii „decid", nu „decide".
In al doilea rand, persoana care a pus intrebarea este fata nu baiat.
Si a trebuit sa citesc de doua ori raspunsul tau ca sa gasesc logica.
La varsta ta ar trebui sa te lase sa iti faci singura viitorul, referitor la intrebare. Probabil ca nu au incredere in aceste relatii pe internet si este de inteles. Sunt multe cazuri in care aceste relatii nu s-au continuat prea roz, cand partenerii s-au intalnit fata in fata. Dar, ma rog, este alegerea ta. Succes!
La tine inca decide maicata cu cine sa vorbesti? Cred ca nu ai o iubita inca
Mă ratatule mie nu îmi zic mie părinţii ce să fac eu locuiesc singur în propria mea casă nu stau cu părinţii că tine eşti **** vai de creierul tău. Ai primit report. Eu doar i-am dat un exemplu dacă are părinţii din ăştia.
Nu ti asculta parintii cand vine vorba de asta. Tu vei trai toata viata in casa cu un sot/sotie, nu cu mama sau tata. In plus, sentimentele tale sunt cele mai importante, de asta depinde fericirea ta. Nu i lasa sa ti o strice, mai tarziu vei regreta
Aici depinde foartre mult de imprejurari.
Mai mereu dam vina pe parinti si in majoritatea cazurilor se dovedeste ca au dreptate in final.
Mai sunt si cazurile in care accepta intr-un final si totul este bine, dar ai grija prin ce caracteristici consideri o relatie ca fiind una ``de durata```
Iti urez mult succes