| CarollineForbs a întrebat:

cum credeti? este buna ideea sa ii marturisesc unui baiat ia il plac sau nu? Vreau sa ii spun asta insa mi-e frica de reactia sa. Ceva sfaturi, in special de la baieti, multumesc

Răspuns Câştigător
| MaTeOGG a răspuns:

Gaseste un moment bun in care, sa ii zici ca il placi, incearca sa fie cu inteles subliminam ( nu sunt sigur daca am scris bine ). Ex, daca ai ceva sange intreaba-l Da tu de ce nu ai iubita, Iar in 70% va raspunde si va intreba la fel, confuz, iar tu vei zice: Pentru ca nu stiu ce sa ii zic, el va spune pe acolo un "mesaj", iar tu zicii exact aceeasi chestie! Sau : Deoarece astept ca baiatul de langa mine sa faca primul pas / dea vreun semn. Sper ca te-am ajutat.

12 răspunsuri:
| Eduard196 a răspuns:

E cea mai buna idee. Spune-i

| Violleta2022 a răspuns:

Nu, nu este buna ideea, deoarece te poate refuza sau poate face misto pe seama ta.
Au fostr cazuri chiar aici pe TPU cand fetitele au venit rusinate si au confirmat ca au fost respinse, simtindu-se umilite si rusinate, pentru ca ele au fost cele care au facut avansauri baiatului.
Sfatul meu este sa nu arati cat de disperata esti, astepata ca baiatul s ate bage in seama si DACA TE PLACE, va veni el sa te caute, sa-ti vorbeasca si sa se imprieteneasca cu tine.
Daca nu o face, inseamna ca nu-l interesezi si nu prea ai cum sa schimbi asta, dar atata timp cat stai in banca ta si nu faci tu prima miscare, esti salvata, ca nu risti sa fii facuta de rusine.

| CarollineForbs explică (pentru Violleta2022):

El mă bagă în seamă uneori, glumește cu mine puțin

| Violleta2022 a răspuns (pentru CarollineForbs):

Cu atat mai mult, inseamna ca stie ca-l placi, asa ca, acum astepta ca el sa faca primul pas, sa vina sa-ti vorbeasca si sa te invite undeva, sau sa-ti ceara prietenie.

| ania a răspuns:

Nu, nu e o idee bună, mai bine roagă-te pentru viitorul tău soț și lasă toți băieții în pace.

| Violleta2022 a răspuns (pentru ania):

Mai femeie, fetita asta are doar 12-13 ani, este in prag de PRIETENIE cu un baiat, nu-i inca cazuls a se gandeasca la maritat!
Da-i pace, sunt doar simple prietenii, nu-i dragotes, nu-i sex, nu-i nimic interzis la varsta asta, doar o simpla prietenie intre o fetita si un baietel.

| NicoletaSimina a răspuns:

Draga mea, nu este o idee chiar atat de buna sa-i spui unui baiat ca-ti place de el, pentru ca vei fi respinsa.In schimb, propune-i sa fiti prieteni.In acest caz va accepta cu placere propunerea ta.Pe parcurs,arata-i ca-ti pasa de el,acorda-i atentie, zambeste-i des, razi la glumele lui, glumeste cu el. Daca baiatul te invita la intalnire, nu ezita.Pe parcurs, iti vei da seama daca simte ceva pentru tine, venind cu propunerea de a fi impreuna. Sper ca te-am ajutat!

| CarollineForbs explică (pentru Violleta2022):

Am 15 ani

Răspuns utilizator avertizat
| Arbănaș_Diana_1998 a răspuns:

Hei,salut! Tuturor fostilor mei prieteni cu care am fost, eu i-i-am intrebat daca vor sa fim impreuna si am mai fost si respinsa de altii, dar tot ce conteaza e sa faci ce spune inima, nu te lasa ghidata de lume, suntem in secolul 21 intr-o lume moderna... Poti face orice vrei tu.Dar intotdeauna spune ceea ce simti inainte sa fie prea tarziu, altfel vei regreta!

| RAY a răspuns:

Pentru noi baieti cuvantul te plac inseamna altceva ce intelegi tu ca fata, pentru un baiat te plac inseamna as vrea sa fac sex cu tine, pentru tine poate insemna ca vrei o relatie, daca baiatul e popular va alege mai multe fete, eu spun sa vorbesti cu el mai mult ca poate crede ca glumesti

| 27RedJohn24 a răspuns:

Eu iti spun cca mai bine ii spui deoarece daca eu baiat cat de cat cu demnitate nu te va respinge deoarece un baiat ori te respinge fara sa te jigneasca ori iti marturiseste ca te place.In general baietii nu prea resping fete deoarece ei isi cauta prietene iar asta e o oportunitate buna.Nu asculta fetele care nu stiu nimic despre asta caci ele nu stiu cum gandesc baietii