Salutare.
Cateodata ma uit la horoscop de curiozitate sau ca sa ma amuz.
Nu prea cred in astfel de lucruri, uneori mi se potriveste ce zice iar de multe ori, nu.
Merg doar pe ideile mele, horoscopul e ceva care uneori ne pacaleste sau cel putin, noi ne lasam pacaliti, spre exemplu daca in horoscop zice ca cineva ma iubeste, iti dai seama ca iti "creste" inima. Dar asta nu inseamna ca e neaparat adevarat.
Ma rog, mai pe scurt nu cred.
Da, eu sincer cred. Acum un an am dat de un site cu horoscop zilnic si chiar mi se protriveste tot! Sunt zodia rac. Daca doresti site-ul da-mi add la YM: mike.cata pentru ca nu doresc sa fac reclama.
Horoscop? O mare porcarie din care multi isi scot banii, nu am crezut niciodata in asa ceva, unele da se potrivesc dar una din 100...In fine nu conteaza cand te nasti sau cand morii conteaza cum esti educat si natia, zodia o mare porcarie.
Salut si tie! Eu as zice sa intelegi ca nu tot ce zboara se mananca! Horoscopul in general este o porcarie, in care nu ar trebui sa ai incredere pentru ca popa zice in felul lui, astrolaga in al ei si asa mai departe! In cine sa crezi? Mai bine mergi pe mana destinului, totul se intampla cu un scop, asta nu inseamna ca iti ghicesc ei nu stiu ce. Pentru ca, spre exemplu, astazi la horoscop la verisoara mea scria ca isi face planuri pentru casatorie, iar ea are 10 ani! Sincer, mergi pe mana destinului!
Nu prea cred. Dar cateodata chiar se intampla ce scrie in horoscop. Daca crezi ca ti se potriveste da. Daca crezi ca nu se potriveste nu. :*. Sper ca te.am ajutat. :*
Da.Stii,la unele persoane nu se potrivesc prezicerile pentru ca, ele pur si simplu nu sunt caracterizati de acea zodie, sau sunt la mijloc intre doua zodii.
La mien intotdeauna s-a potrivit cu ce mi s-a intamplat sau mi se va intampla(in caz daca stiu ca plec undeva sau chestii din astea)...Da cred.