anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

..Cum sa cuceresc o fata care e foarte timida eu am 16 ani ea are 14. Ziceti-mi si voi niste sfaturi intelepte... Funda+vot

3 răspunsuri:
| laryyssaa a răspuns:

Incearca sa te porti cat mai natural cu ea, da-i de inteles ca o placi, fa-i gesturi tandre pentru ca daca o sa-i placa de tine cu adevarat o a treaca peste timiditate...si nu te grabi pentru ca persoanele timide se simt mai bine in compania persoanelor pe care le cunosc de mai mult timp

| HolyPotato a răspuns:

Pai daca spui ca este timida poate nu ar trebui sa-i arati atitudinea de "bad boy".
Ar trebui sa incerci sa vorbesti cu ea si sa o cunosti mai bine(dar asta nu inseamna sa-i faci un intreg interviulaughing) Ia-o incetisor. Graba strica treaba. Cere-i ajutorul la ceva,poate e talentata la desen si te ajuta sa realizezi ceva, imprumuta ceva de la ea etc. Fa-o prima data sa te observe, iar atunci cand iti da vreun obiect in mana ai grija ca mainile voastre sa se atinga putin. (Poate nu pare dar chiar are un efect special:-> )
Si in plus comunicarea e foarte importanta. Si cine stie... poate daca ajungi sa o cunosti mai bine iti vei da seama daca e sau nu fata ptrivita pentru tine.

| safary a răspuns (pentru laryyssaa):

Nu stiu eu dar eu nu pot sa ma port atunci cind sunt cu o persoana pe care o iubesc simt ca mi se poteste genunchiurile nu ma pot abtine
cum sa scap si sa-i spun adavarul ce simt pentru ea