| Maryo1o1 a întrebat:

Cum sa fac sa gasesc pe cineva care sa tina la mine adica fete care ma plac si care se tin dupa mine sunt foarte multe dar ma plac doar pentru aspect, eu fac sala de doi ani si cu mare parte din fete sunt indiferent si nu dau informatii despre mine. Vorbesc doar cu doua fete care au aceeasi parere despre mine ca sunt misterios si interesant. Chiar as vrea sa cunosc pe cineva care sa ma aprecieze pentru ceea ce sunt eu si nu pentru aspect dar se pare ca nu prea exista fete din astea.Eu de obicei nu vorbesc cu nimeni din clasa si sunt foarte secretos adica in sensul ca nu zic absolut nimic despre viata mea sau trecutul meu pentru ca nu e unul tocmai fericit. Aveti vreo idee cum sa fac sa cunosc pe cineva care sa ma aprecieze sau sa nu ma judece pentru trecutul meu sau sa se uite doar la aspect?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Te vad de atata timp, iti citesc postarile, marturisirile, amaraciunile...nu te cunosc,dar cred ca inteleg cum esti,ce fel de om esti.
Modul in care ai ales sa te descurci si sa-ti traiesti viata ma face sa te respect,nu sunt multi de varsta ta care sa se poata intretine singuri,care sa-si fi luat viata in maini si inca atat de bine cum ai facut-o tu.
Iar eu,te-am cunoscut incet,incet, aici pe site.
O postare aici, una acolo, intrebai ceva intr-un loc, faceai o marturisire in alta parte...adunate la un loc, am ajuns la concluziile de mai sus.
Ce vreau sa spun cu asta.
Fetele, vad initial un baiat prezentabil si se apropie.Toate interesate de persoana ta,unele superficiale,unele nu tocmai.
Dintre toate tu ai reusit sa discuti cu doua,dar si ele te considera misterios si interesant.
Cu alte cuvinte,te deschizi greu si, si atunci cand o faci, spui putin.
Cred ca din cauza vietii care nu te-a tinut in brate pana acum, te-ai maturizat inainte de vreme si sau esti in autoaparare tot timpul, sau principiile pe care le-ai adoptat nu-ti permit sa te deschizi mai mult.Sau amandoua.
E amar sa vezi un copil-barbat, luptand pentru viata lui, singur.Si,pentru ca esti inconjurat de copii, e normal sa nu te deschizi prea mult, deocamdata.Cei din jur nici nu viseaza ceea ce tu ai trait deja.Vezi,deci,ca exista o mare diferenta.
Multe fete sunt mature de la varste mici, iar tu cred ca ai nevoie de una extrem de speciala, fie care se autocreeaza(cum ai facut tu), fie cu o putere de intelegere iesita din comun.
Parerea mea este ca trebuie sa mai astepti.Nu e deloc nevoie sa-ti schimbi felul de a fi, doar sa ai rabdare sa creasca si cei din jurul tau.
Ai rabdare.
Pe drumul cel bun esti, te-ai realizat, vei termina si scoala....vei fi extrem de liber si stiu ca nu vei intelege niciodata gresit libertatea ta.
Esti un om responsabil,asteapta pana vei gasi si fata perfecta,pentru ca ea exista,nu te grabi sa fii dezamagit de pomana.
Intr-o biblioteca,intr-un parc privind joaca copiilor,la un film de calitate, chiar si la sala ta de sport, undeva se ascunde.
O s-o cunosti intr-o zi, nu e nevoie de graba.
Si iti doresc multa putere, de multe ori va mai fi nevoie sa strangi din dinti.
Ai tot respectul si admiratia mea.

10 răspunsuri:
| ValiP a răspuns:

In ziua de astazi cam greu, toate vor sa aiba langa ele un print frumos pe manz alb. Ar trebui sa pleci de la prietenie simpla si apoi povestind trecutul tau acelei persoane se v-a atasa de tine fara a conta aspectul fizic.

| neutrino a răspuns:

Cine esti de fapt tu, Fat Frumos?

| ValiP a răspuns (pentru neutrino):

rolling on the floor)))))

| Terente20 a răspuns:

Sa nu te judece pentru trecutul tau? dar ce trecut ai tu prietene, la maxim 17 ani? ai fost violator, criminal, spargator de case, ce-ai fost tu? si de ce mai faci sala daca vrei pe cineva care sa te aprecieze pentru ceea ce esti? faci sala pentru tine si sanatatea ta ai sa raspunzi dar poti face asta si fara sala. daca esti secretos si nu expui nimic in afara de fizic, cum vrei sa vina romanticele la tine?

| b342 a răspuns:

Hei!
Ce am vorbit noi? Ti-am zis sa nu iti faci griji, va veni acea fata. Sau poate ca a stat sub nasul tau tot timpul, doar ca tine la tine din "umbra". Nu o astepta, o sa vina cand nu te astepti si va fi acea persoana la care nu te asteptai. ( In general asa se intampla. ) E adevarat, nu e chiar usor de gasit o persoana care sa-ti iubeasca sufletul, nu aspectul. Nu iti face griji, ai timp sa-ti gasesti o asemenea fata, da?
Iti vei da seama ca ai gasit-o atunci cand iti va dovedi ca MERITA sa ii dai o sansa. De ce sa te judece pentru trecut? Nu esti si n-ai fost o persoana rea, din trecutul tau imi dau seama ca ai un suflet bun. Asa ca NU iti face griji.

| Maryo1o1 explică (pentru Terente20):

Nu ma cunosti si daca vrei sa faci misto tine pentru tine. Nu vorbi in necunostinta de cauza. Am zis de trecutul meu pentru ca multi cred ca ceea ce am patit eu este scos din filme sau din carti si nu cred asa ca am decis sa nu mai vorbesc de trecutul meu.

| Maryo1o1 explică (pentru greece12):

Multumesc dar nu cred ca sunt cum spui tu...ce am postat pe TPU nu este nici50% din trecutul meu.Problema e ca daca rezolv o problema apare imediat alta si in ultima vreme apar din ce in ce mai multe. Daca vrei sa iti vorbesc despre trecutul meu lasa id sau da-mi mesaj pe privat cu id tau si iti zic mai multe.Nu vad ce as avea de pierdut.

Răspuns utilizator avertizat
greece12
| greece12 a răspuns (pentru Maryo1o1):

Trecutul fiecaruia e bine sa ramana acolo unde este,adica in trecut.
Extrage din el ceea ce te ajuta sa inaintezi in viitor si retine, din tot ce am spus, doar sfatul meu, sa ai rabdare, atat.
Asta e esentialul.

| Maryo1o1 explică (pentru greece12):

Ai foarte mare dreptate si iti multunesc pentru fiecare sfat. Acea persoana a venit si e minunata, e foarte speciala pentru mine. Multumesc pentru tot, m-ai ajutat foarte mult.