| Black_Tavi_1993 a întrebat:

Cum sa incep? Acum vreo 2 ani si jumatate m-am mutat la bloc... langa noi este o vecina de varsta cu mine dar cu 2 clase mai mare ( ea a fost data la scoala mai devreme iar eu mai tarziu,( repet avem aceeasi varsta ) mda la inceput eram prieteni ff buni venea mai tot timpul pe la mine, ne jucam carti, ne povesteam totul, si radeam ff mult impreuna. ( nu am fost niciodata ceva mai mult decat prieteni) dar de la o vreme ne-am mai racit si chiar nu stiu de ce. sad Probabil pentru ca am avut la un moment dat o perioada mai grea cu scoala, si alte chestii si nu am prea bagat-o in seama. Iar dupa m-am trezit ca ne tratam ca doi straini. Acum ca incerc sa ne apropiem iarasi parca ea nu imi prea da atentie ( adica daca eu o intreb ceva imi raspunde scurt si direct nimic in plus). Eu cand sunt pe langa ea si o fac sa rada ( nu neaparat in hohote... doar sa zambeasca sau un ras discret la glume ) ( tin sa mentionez ca nu stiu daca sunt asa amuzant cum ma cred, eu fac destul de multa lume sa rada ) si parca doar atunci ne apropiem mai mult, dar dupa totul revine la relatia rece dintre noi. Acum a inceput sa imi placa de ea nu stiu din ce motiv ( mie nu mi-a placut de ea chiar de la inceput ). Deci ce pot sa fac sa redevenim prieteni apropiati sau poate si mai mult?

Răspuns Câştigător
| NoRegretsxx a răspuns:

Comunicare oameni buni. Comunicati. Vorbeste cu ea. Spune-i ce crezi, intreab-o de ce s- a racit fata de tine samd. Offf...

| Black_Tavi_1993 explică (pentru NoRegretsxx):

Eu sunt genul de baiat mai timid, mai discret, nu sunt genul direct. Si oarecum am incercat dar ea crede ca e totul la fel ca inainte... da de unde. sad E dificil cu ea, nu e genul de fata prostuta.

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Curteaz-o, asa cum face normal un tanar indragostit.

| Black_Tavi_1993 explică (pentru neutrino):

Mda despre asta am uitat sa mentionez ca e genul de fata cuminte... adica sta foarte mult pe langa maicasa, si nu pot sa o curtez cu maicasa de fata, si faza e ca nu prea apuc sa fiu cu ea in locuri mai pustii sa apucam sa vorbim

| Sfatosul2012 a răspuns:

Pai ar trebui cum zice si NoRegretsxx sa ii spui ce crezi si sa o intrebi ce s a intamplat de v ati racit; Cred ca in cazul vostru mult mai simplu ar fi sa incepeti sa vb pe telefon ori pe facebook si nu face to face la inceput; poate asa din spatele tel calculatorului ii mai simplu pentru ea sa ti raspunda.

| мямιѕтєяισѕ a răspuns:

Poti sa i faci cadou un catelus sau asa ceva.Si ai si tu putina incredere in tine ca doar nu esti pampalau.

| Anitnerolf a răspuns:

Ce sa faci, micutule? Poate ca ea este rece cu tine si nu realizeaza, fetitele sunt destul de ciudatele, sa stii. Incearca si tu sa o mai inviti la tine, nu stiu. Vorbeste cu ea(fii ca la inceput). Daca spui ca ai inceput sa o placi, incearca sa-i arati asta prin gesture marunte: o iei de mana; o saruti cand nu se asteapta pe obraz sau frunte, sau unde crezi tu ca e ok; o privesti fix in ochi mereu cand ii vorbesti; o privesti pe furis si ea sa observe asta, bla bla bla! Isi va da seama ca o placi. Tmpul le va decide pe toate. Oamenii sunt ciudati, micutule, mai ales adolescentii.

| gabrielasielisa a răspuns:

Cati ani ai? Vorba lui NoRegretsxx, comunicati, cel mai simplu