Comunicare oameni buni. Comunicati. Vorbeste cu ea. Spune-i ce crezi, intreab-o de ce s- a racit fata de tine samd. Offf...
Eu sunt genul de baiat mai timid, mai discret, nu sunt genul direct. Si oarecum am incercat dar ea crede ca e totul la fel ca inainte... da de unde. E dificil cu ea, nu e genul de fata prostuta.
Poti sa i faci cadou un catelus sau asa ceva.Si ai si tu putina incredere in tine ca doar nu esti pampalau.
Mda despre asta am uitat sa mentionez ca e genul de fata cuminte... adica sta foarte mult pe langa maicasa, si nu pot sa o curtez cu maicasa de fata, si faza e ca nu prea apuc sa fiu cu ea in locuri mai pustii sa apucam sa vorbim
Pai ar trebui cum zice si NoRegretsxx sa ii spui ce crezi si sa o intrebi ce s a intamplat de v ati racit; Cred ca in cazul vostru mult mai simplu ar fi sa incepeti sa vb pe telefon ori pe facebook si nu face to face la inceput; poate asa din spatele tel calculatorului ii mai simplu pentru ea sa ti raspunda.
Ce sa faci, micutule? Poate ca ea este rece cu tine si nu realizeaza, fetitele sunt destul de ciudatele, sa stii. Incearca si tu sa o mai inviti la tine, nu stiu. Vorbeste cu ea(fii ca la inceput). Daca spui ca ai inceput sa o placi, incearca sa-i arati asta prin gesture marunte: o iei de mana; o saruti cand nu se asteapta pe obraz sau frunte, sau unde crezi tu ca e ok; o privesti fix in ochi mereu cand ii vorbesti; o privesti pe furis si ea sa observe asta, bla bla bla! Isi va da seama ca o placi. Tmpul le va decide pe toate. Oamenii sunt ciudati, micutule, mai ales adolescentii.