anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cunosc o fata din clasa a V-a,acum trec clasa a X-a am fost cu ea in generala dar acum nu mai sunt cu ea la >liceuCand am intrat pana acum la liceu am vorbit mult cu ea si ne-am spus reciproc ca ne placem,etc.A spus sa astept ca nu stie ce sa zica.A spus ca da ca am putea incerca,dar se pare ca la un moment dat m-a refuzat pentru ca a zis ca ma iubeste dar si-a dat seama ca ma iubeste mai mult ca pe un coleg ca tine la mine, iar acum 2 saptamani s-a cuplat cu cineva,am vorbit la telefon si pe internet cu ea, a spus ca tine la mine in continuare dar ca ar fi mai bine pentru amandoi sa ramanem prieteni.Credeti ca mai am vreo sansa mai ales ca la inceputul clasi IX ea s-a mutat cam la 10 km distanta ca era mai aproape de liceu.Mai am vreo sansa.Multumesc.Funda!

Răspuns Câştigător
| Danysan a răspuns:

Amice Sanse ai dar depinde si de ea.Nu poate un baiat sa oblige o fata sa formeze un cuplu pentru ca sa e bine.Nu se poate. Daca te baga in categoria Friendzone Nu mai iesi -nu ai cum -numai daca o bati sau o iei cu forta sa ai demonstrezi cat de mult o iubesti tu. Poti in continuare sa vb cu ea dar daca are prieten e si mai greu si mai ales ca e la 10 km.Singura Sansa e sa o prinzi singura undeva doar tu cu ea -sa Fie un emdiu mai romantic si sa ai marturisesti tot-da tot! Apoi sa inchei cu urmatoarea faza -Eu atat pot face restul mai depinde si de tine, nu pot sa te fortez.

3 răspunsuri:
| Dariana1999 a răspuns:

Da. cred ca mai aveti sanse atata timp va iubiti. happy

| yutsa a răspuns:

Deci eu cred ca daca ai fi mai aproape de ea sa va vedeti de cateva ori pe saptamana eu zic ca e ok dar asa sa zic doar vorbiti pe net si la telefon nu o sa tina.

| Ady2098 a răspuns (pentru Danysan):

Multumesc...oricum am rezolvat laughing))). Baiatul acela avea pe altcineva si ea vazandu-i impreuna s-a despartit de el si acum e disponibila... P.S. ea m-a cautat