| Ramses15 a întrebat:

big grin

Am o problema destul de delicata big grin

M-am "indragostit" de o colega pe care abia am cunoscut-o.Mi-am facut curaj si dupa o vreme i-am spus ca o plac si daca am cumva vreo sansa cu ea, spunandu-mi ca DA, apoi a plecat deoarece eu i-am spus asta inainte sa intre in casa.Mi-a spus ca mai vorbim pe messenger dar nu a mai intrat.A doua zi cand intrase in sfarsit am intrebat-o daca a vorbit serios iar ea mi-a spus ca sa m-ai gandit si ca nu stie, ca nu crede... evita cumva sa zica decizia. Apoi m-a evitat o lunga perioada de timp fara sa imi zica nici macar un cuvant.Prietenele mele o intrebau de ce mi-a zis da si apoi s-a razgandit dar ea nega totul ca nu fiind adevarat. Dupa cateva saptamani a inceput din senin sa vorbeasca cu mine, se baga in seama, parca era alta persoana.Acuma de cand a inceput vacanta nu am mai vazut-o, dar am aflat ca are prieten.Nu stiu sigur daca e adevrata si daca chiar e ceva serios intre ei fiindca nu cred ca ar putea sa fie ceva serios pentru ca o cunosc...e schimbatoare si indecisa uneorisad

Eu nu vreau sa renunta la ea.

Ce ar trebui sa fac?sad

Sunt foarte confuz si vreau sa vad si pararea >voastra:

Dau fundahappy

Răspuns Câştigător
| AndreiBolos a răspuns:

Fa ce simti! Din ce ai scris tu mai sus se vede ca tii la ea, dar daca si ea tinea la tine cred ca iti dadeai seama si nu statea o perioada fara sa vorbeasca cu tine, apoi sa-si faca prieten. E aiurea. Daca totusi tu esti convins ca ea tine (cat de putin) la tine mai incearca, daca nu ..nu se termina lumea la o fata, mai sunt atatea. Good luck!happy

6 răspunsuri:
| ღSecretღ a răspuns:

Daca o iubesti cu adevarat asteapto daca si ea te iubeste cu adevarat se va intoarce inapoi, daca nu uito, nustie cu adevarat pe cine iubeste, nu stie ce simte pentru. tinewinking

| Iunikaaa a răspuns:

Nu stiu.Simti ca merita?
Daca da lupta pentru ea desi daca de abia o cunostiar trebui sa lasi un timp treaba totusi daca e prea tarziu sa lasi astaeu zic sa afli adevarul cumva si daca n-are iubit...atunci afla ce ii place si vezi in functie de stilul tau daca va potriviti happy big grin Noroc!winking

| Andreeaalinaa a răspuns:

Depinde de preferintele ei, daca nu te place nu are rost sa mai stai dupa ea, sunt atatea fete in lumea astawinking

| Nelamuritul a răspuns:

Daca iti place de ea mai incearca, dar parerea mea ii ca ori ii foarte indecisa, ori face misto de tine.

| Larisssaa a răspuns:

Dacă crezi că merită aşteaptă.
Dar mai bine ar trebui să o întrebi dacă face mişto de tine.
Baftă.

| Ramses15 explică (pentru Larisssaa):

Nu face misto.Imi dadeam seama daca era cazul...