| xeno14 a întrebat:

big grin
Am o problema destul de delicatasad
Sunt in clasa a 9-a si m-am "indragostit" de o colega pe care abia am cunoscut-o.Mi-am facut curaj si dupa o vreme i-am spus ca o plac si daca am cumva vreo sansa cu ea, spunandu-mi ca DA, apoi a plecat deoarece eu i-am spus asta inainte sa intre in casa.Cand intrase am intrebat-o daca a vorbit serios iar ea mi-a spus ca sa m-ai gandit si ca nu stie, ca nu crede... evita cumva sa zica decizia. Apoi m-a evitat o lunga perioada de timp fara sa imi zica nici macar un cuvant.Prietenele mele o intrebau de ce mi-a zis da si apoi s-a razgandit dar ea nega totul ca nu fiind adevarat. Dupa cateva saptamani a inceput din senin sa vorbeasca cu mine, se baga in seama, radea iarasi la glumele mele era alta persoana.Acuma de cand a inceput vacanta nu am mai vazut-o, dar am aflat ca are prieten.
De cand am vorbit ultima oara pe mess cu ea nu am mai adus niciodata subiectu in discutie si nici nu am insistat.
Nu inteleg ce vrea ea inainte sa ii spun ca o plac dadea niste semne ca ma simpatiza..si acum iarasi foarte ciudata dintr-o data.Chestia e ca nu cred ca e ceva serios intre ea si prietenul ei...
Eu nu vreau sa renunta la ea.
Voi ce parare aveti?
Ce ar trebui sa fac?sad
Sunt foarte confuz si vreau sa vad si pararea voastrabig grin
Dau fundahappy

Răspuns Câştigător
| melisafdv a răspuns:

In a 9-a fetele nu sunt prea decise, probabil ea nici nu stia cum sa reactioneze pentru ca i-ai zis asa din senin, totusi este o sansa ca ea sa fie timida si sa-i fie frica sa-ti spuna ceva, ai putea sa mai vorbesti odata cu ea sa clarificati totul.

5 răspunsuri:
| DeidaraXR1 a răspuns:

Nu te da batut. Poate ea te place dar e timida asa ca daca ii arati ca ai uitat-o isi pierde orice fel de speranta. Intreab-o cat mai mult ce face si daca a patit ceva cand ti se pare ca e suparata. Daca vede ca tie iti pasa dea s-ar putea sa iti zica candva DA pe bunewinking

| CrinaCorban a răspuns:

Nu cred ca e ceva serios intre ea si iubitul ei. Cred ca vrea doar sa te faca gelos si in legatura cu comportamentul ei cred ca vrea sa te induca in eroare pentru ca pur si simplu nu crede ca e timpul ca voi doi sa fiti impreuna. Si daca tu esti genul care nu prea esti popular si ea e cea mai frumoasa, cea mai iubita, cea mai intragita poate chiar ii este rusine cu tine. Succes!

| Bibbi1912 a răspuns:

Poate te placea si dupa ce te-a cunoscut mai bine si-a dat seama ca vrea sa fiti doar prieteni.

| Chiftel a răspuns:

Daca intr-un timp te simpatizeaza dupa te ignora dupa iarasi revin ceva se intampla cu ea eu cred ca ea te place dar nu are curaj sa ti-o spuna in fata iar faza cu prietenul ei este numai sa te inpresioneze pe tine

| xeno14 explică (pentru Chiftel):

Eu nici nu am stiut...Doar am aflat recent de la cineva si nu aveam nicio ideesad