In a 9-a fetele nu sunt prea decise, probabil ea nici nu stia cum sa reactioneze pentru ca i-ai zis asa din senin, totusi este o sansa ca ea sa fie timida si sa-i fie frica sa-ti spuna ceva, ai putea sa mai vorbesti odata cu ea sa clarificati totul.
Nu te da batut. Poate ea te place dar e timida asa ca daca ii arati ca ai uitat-o isi pierde orice fel de speranta. Intreab-o cat mai mult ce face si daca a patit ceva cand ti se pare ca e suparata. Daca vede ca tie iti pasa dea s-ar putea sa iti zica candva DA pe bune
Poate te placea si dupa ce te-a cunoscut mai bine si-a dat seama ca vrea sa fiti doar prieteni.
Daca intr-un timp te simpatizeaza dupa te ignora dupa iarasi revin ceva se intampla cu ea eu cred ca ea te place dar nu are curaj sa ti-o spuna in fata iar faza cu prietenul ei este numai sa te inpresioneze pe tine
Nu cred ca e ceva serios intre ea si iubitul ei. Cred ca vrea doar sa te faca gelos si in legatura cu comportamentul ei cred ca vrea sa te induca in eroare pentru ca pur si simplu nu crede ca e timpul ca voi doi sa fiti impreuna. Si daca tu esti genul care nu prea esti popular si ea e cea mai frumoasa, cea mai iubita, cea mai intragita poate chiar ii este rusine cu tine. Succes!