Dupa parerea mea el gaseste flirtul cu tine amuzant nici decum serios.Desi se cearta des cu prietena e posibil ca ei sa se placa cu adevarat si aici intervine conflictul de interese.Iar daca tu il placi mult, mult de tot...asta ar putea fi o problema, pentru ca el nu te vede ca pe o potentiala iubita, mai degraba prietena. Sfatul meu:incearca sa-l uiti sau daca nu poti fi prietena cu el, ofera-i ajutorul cand are nevoie
Laso balta pentru ca el daca e cu alta si se mai cearta se impaca si pe tine vrea sa fie cu tine apoi nu mai vrea decat sa-si bata joc de tine idul meu anonim4you44
Să-i dai crezare când zice că ești copilă.
Să-l lași în pace că e bădăran și să nu mai apleci urechea la „se ceartă". Nu auzi doar ce îți convine. Orice cuplu se ceartă.
Poate aia n-are nicio vină, fie ea mai mare, însă el oricum are, bună sau rea, trebuia s-o respecte. Așa și cu tine, se dă la tine ori nu?
Deci nu, nu mai continua. Ignoră-l, chiar dacă se desparte de ea și îți dă târcoale, după un timp va scârțâi și la voi, apoi va vorbi cu alta pe la spatele tău, așa cum a făcut și cu tine apropo, și uite așa se termină tot, iar tu vei suferi după el și vei regreta că ai avut încredere.
Inteleg ca i nevoie de ajutor si la o intrebare asemanatoare am mai raspuns. Am spus ca e important sa nu fie implicat intr-o relatie. daca e implicat intr-o relatie si nu se desparte de fata aia inseamna ca tine la ea, oricat de mult s-ar certa..chestiile de genu ca nu mai vrea o relatie sau ca s-a saturat sunt chestii spuse la nervi, chestii de moment pe care cu totii le spunem.asa ca in cazul in care e inca intr-o relatie.cel mai bine ar fi sa te reprofilezi sa gasesti o alta persoana pentru ca sunt multi sa nu cumva sa ajungi sa suferi dupa el pentru ca dragostea asta nici eu nu stiu cum e dar te innebuneste si te prinde cand nu te astepti) iar daca tu te bagi in relatia asta dintre ei doi o sa suferi din doua motive in primul rand ca o sa afle prietena lui ca tu vb cu el si daca cumva iesiti "pe ascuns" tu vei stii foarte bine ca pe el il asteapta acasa o prietena si a iesit cu tine doar asa ca nu are ce face.deci ar fi inutil. Si acuma in cazul in care se despart aici e treaba ta sa iei initiativa sa te bagi cu tupeu acum ca e liber.deci depinde foarte mult de situatie.chiar daca probabil va suferi dupa ea asta e trece peste si poate incepe ceva serios cu tine dar ai grija sa ii spui de la incepu ce vrei tu si sa fi o persoana serioasa si copilaroasa in acelasi timp pentru ca asta e cheia succesului.kisss:*
Cred ca trebuie sa stai la locul tau, nu e bine sa distrugi o relatie. Daca chiar se vor desparti macar sa nu fii tu motivul.