| Anonymus995 a întrebat:

Salut TPUbig grin...NUMAI fetele sa raspunda. uitati ce am patit.mam indragostit de o fata, amica foarte buna dea mea.tot timpul ma considerat cel mai finut si amabil baiat etc.am intrebato daca vrea sa avem o relatie si aici a inceput problema.credeti ca e posibil sa ma placa atat de mult incat sa nu gandeasca cand face unele lucruri si astfel sa ma raneasca foarte tare? sa ma placa asa de tare incat sa fie timida doar cu mine?(in general e curajoasa cu baietii)sa se combine cu altu in locul meu si sa raspandeasca vestea ca nu-l place deloc..ca e cu el din mila? adica eu nu stiu ce sa mai cred.

9 răspunsuri:
| ynna93 a răspuns:

N-am inteles mai nimic din intrebarile tale, ce-ar fi sa povestesti tu mai detaliat, ca sa si intelegem ceva, adica exemple concrete, ca nu te putem ajuta daca ti-e sila.

| Anonymus995 explică (pentru ynna93):

Daca as povesti detaliat miar lua toata noaptea.deci uite cum e treaba.am intrebato daca vrea sa fim impreuna si ea a spus ca se gandeste.si a facut niste chestii care te faceau sa crezi ca ea chiar nu gandeste.ca e nebuna sau ca vrea sa-si bata joc de tine, dar asta nu e si cazul meutongue.si eu m-am suparat si i-am spus ca a gresit si ca si-o batut joc de mine, ca e prefacuta si dinastea.si si-o cerut scuze, la fel si eu, si apoi mi-a spus ca era indragostita de mine dar acum nu mai vrea sa fie cu mn.ca e cu altu(baiatu cu care e din mila).si acum tot imi baga mie si prietenilor mei idee ca "eu nu o mai plac" dar eu o plac foarte tare si i-am aratat asta.si in comparatie cu greselile ei ale mele sunt nimicuri.

| ynna93 a răspuns (pentru Anonymus995):

Da clar, move on, e cel mai bine, e nebunalaughing

| Ozdogan a răspuns:

Buna.Daca te iubeste,te iubeste! Daca nu,pa! happy.
Nu e deloc frumos sa stai cu cineva "de mila",si de care nu-ti place pentru ca ranesti persoana respectiva!
Intreab-o daca te place. Daca zice da,puteti avea o relatie, dar sa nu fie bazata pe "mila", pentru ca nu va merge! Iubirea insemna respect, intelegere si sinceritate!
Dar ceva nu inteleg, fata asta e genul care sta cu baietii doar de mila sau asa o consideri tu?

| Aneel a răspuns:

Gaseste pe altcineva!

| Kimmiii a răspuns:

Esti exact ca un prieten de-al meu waiting. Este posibil sa te placa, daca te intelegi foarte bine cu ea si iti face complimentewinking.
Dar am o intrebare : Te numesti Paul?laughing

| Andreea20130 a răspuns:

Buna.In primul rand trebuie sa te gandesti ca e posibil sa te placa/sa te iubeasca/sa te adore ca pe un bun prieten/ca pe un frate dar sa nu te vada ca pe un iubit desi tu ai impresia ca ar vrea o relatie cu tine.

| Hulpe_Larisa_1990 a răspuns:

Pai in cazul acesta ti-as sugera sa iti gasesti pe altcineva, parerea mea