Esti exact ca un prieten de-al meu . Este posibil sa te placa, daca te intelegi foarte bine cu ea si iti face complimente.
Dar am o intrebare : Te numesti Paul?
Buna.Daca te iubeste,te iubeste! Daca nu,pa! .
Nu e deloc frumos sa stai cu cineva "de mila",si de care nu-ti place pentru ca ranesti persoana respectiva!
Intreab-o daca te place. Daca zice da,puteti avea o relatie, dar sa nu fie bazata pe "mila", pentru ca nu va merge! Iubirea insemna respect, intelegere si sinceritate!
Dar ceva nu inteleg, fata asta e genul care sta cu baietii doar de mila sau asa o consideri tu?
N-am inteles mai nimic din intrebarile tale, ce-ar fi sa povestesti tu mai detaliat, ca sa si intelegem ceva, adica exemple concrete, ca nu te putem ajuta daca ti-e sila.
Buna.In primul rand trebuie sa te gandesti ca e posibil sa te placa/sa te iubeasca/sa te adore ca pe un bun prieten/ca pe un frate dar sa nu te vada ca pe un iubit desi tu ai impresia ca ar vrea o relatie cu tine.
Daca as povesti detaliat miar lua toata noaptea.deci uite cum e treaba.am intrebato daca vrea sa fim impreuna si ea a spus ca se gandeste.si a facut niste chestii care te faceau sa crezi ca ea chiar nu gandeste.ca e nebuna sau ca vrea sa-si bata joc de tine, dar asta nu e si cazul meu.si eu m-am suparat si i-am spus ca a gresit si ca si-o batut joc de mine, ca e prefacuta si dinastea.si si-o cerut scuze, la fel si eu, si apoi mi-a spus ca era indragostita de mine dar acum nu mai vrea sa fie cu mn.ca e cu altu(baiatu cu care e din mila).si acum tot imi baga mie si prietenilor mei idee ca "eu nu o mai plac" dar eu o plac foarte tare si i-am aratat asta.si in comparatie cu greselile ei ale mele sunt nimicuri.
Pai in cazul acesta ti-as sugera sa iti gasesti pe altcineva, parerea mea
beausingurlamasamea întreabă: